Ea vrea sa îl taie pana la gât... Adică nu scurt ca la băieți, dar totuși o mare schimbare. Și îl mai face și blond.
Adica nu inteleg cum vrea sa facă din parul ei minunat lung și negru un par scurt și blond.
Dar n-are rost sa o tot bat la cap, nu? Ea crede ca e o idee crozava si abia așteaptă.
Eu nici nu vreau sa mă gândesc la cum o sa fie.
Ce pot eu sa fac? Adica e ceva ce pot sa fac ca sa o conving sa nu mai facă așa ceva? Sau pot sa fac ceva sa nu mă mai simt eu așa prost când mă gândesc la cum o sa arate?
Salut! Situația asta poate fi un pic complicată, mai ales dacă ții foarte mult la felul în care arată acum. Totuși, e important să te gândești că părul este o alegere personală, iar ceea ce simte ea în legătură cu schimbarea este mai important decât preferințele tale.
Fii sincer, dar delicat
Dacă simți nevoia să-i spui ceva, fă-o într-un mod care să nu pară critic. Poți spune ceva de genul: Părul tău actual e atât de frumos și mi se pare că te reprezintă atât de bine, dar dacă tu simți că vrei o schimbare, sunt sigur că vei arăta bine indiferent de alegere
Părul ei alegerea ei. Ce treaba ai tu cu Părul ei? Dacă vrea să și-l scurteze, sau aranjeze într-un fel anume este strict alegerea ei, ce face cu Părul ei.
Are nevoie de validare, de asta face schimbari drastice.
Validarea unui barbat care o iubeste. Esti la inaltime?
I-ai spus si ei ca adori parul ei " natural, negru și foarte lung. Foarte frumos"?
" E perfectă cum e". Wow, asta e cea mai frumoasa declaratie. Iar tu o faci unor necunoscuti pe TPU. Schimba!
Spune-i sa nu faca schimbari drastice.
Sa isi tunda putin din par si sa faca cateva suvite, apoi mai vede ea.
Tu ar trebui sa fii indragostit de ea in orice varianta.
Doamne fereste de vreo boala in care ar trebui sa se tunda sau ar surveni modificări asupra fizicului.
Poti sa -i spui ca adori parul ei asa cum este si ca iti place cum ii sta asa si nu crezi ca este nevoie sa faca vreo schimbare.
Daca nu tine cont de parerea ta, posibil ca nu o interesează.