Eu cred ca trebuie sa te comporti asa cum ai vrea cu tine sa se comporte.Trebuie sa fii sincer si bun, sa o intelegi.Si daca te superi de la orice fleac, incearca sa fii linistit.
Oamenii sunt finte emotionale care actioneaza din instinct, mai pe scurt fetele una isi doresc in varianta constienta, rationala total altceva isi doresc inconstient, din cate observ eu ele vor un baiat frumos cu carcater alfa si daca se poate si cu banii dar depinde de fiecare desigur, tu ai sanse mari sa fi in freindzone, esti prea beta man
Sa comunici mai mult. In primul rând, sa nu te mai superi din orice fleac. E foarte frustrant. Mergeti undeva, radeti, glumiti, spui ceva si gata, s-a supărat si nu mai vorbeste cu tine. La un moment dat te saturi de justificari si suflat in borș.
In al doilea rând, daca te deranjează ceva spune-o direct, cu subiect si predicat, civilizat si fara scandal.
Vezi ce are de spus si ea. Poate are o explicație plauzibilă sau poate își cere scuze si pe viitor nu o să mai faca. Zambesti, o iei in brate, va sarutati si gata. Depaseste episodul.
Stati mult de vorba. Asa va cunoașteți si stiti ce ii place celuilalt si ce nu.
E doar un defect peste care, consider eu, ea poate să treacă atâta timp cât amândoi vreți să clădiți ceva. Adică, dacă tu continui să te superi fără sens, n-ai decât s-o pierzi, iar dacă ea continuă să caute motive banale ca să te superi, n-are decât să te piardă.
Comunicarea îi cheia.
Multă baftă!
Comunicarea si increderea sunt baza unei relatii lungi. Nu trebuie sa-ti iei partenera/partenerul din scurt, asta inseamna ca nu-i acorzi foarte multa incredere si usor-usor relatia se destrama!
Increderea reciproca si comunicare sunt ingredientele de baza intr-o relatie.
Daca deja intervine gelozia sau posesivitatea, deja nu are rost sa o mai ''lungim''.