| Andrei9716 a întrebat:

Salut oameni buni! Am si eu o problema care ma macina! Sunt de 1 an jumate cu iubita mea iar de 6 luni suntem in Spania! Este gravida in 5 luni si cam de atunci se comporta destul de ciudat chiar urat cu mine! Isi face griji ca nu o sa avem aia sau aia, eu lucrez in constructii si cateodata mai ramai si fara munca cateva zile o saptamana...atunci e cel mai rau, jigniri, critici, indiferenta, imi vorbeste de sus! Ca nu sunt bun de nimic! Oare de ce se comporta chiar asa urat? Eu nu prea mai inghit si ma gandesc pe zi ce trece la despartire chiar daca o iubesc! Multumesc

30 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Dile que tu traes el dinero en casa y ella no es QUIEN para juzgarte. Si no le conviene que te encuentre un trabajo mas estable y si no que se valla a su tierra.

Răspuns utilizator avertizat
| Freya1 a răspuns:

Probabil tu esti mai linistit si mai calm iar ea din cauza hormonilor si a neputintei de a face ceva reactioneaza asa.
Ii e frica, ca nu o sa va descurcati si nubo sa aveti din ce trai, iar tu te complaci in situatia daca nu e nu e.E logic ca are si ea partea ei de vina ca nu trebuia sa tina copilul daca avea dubii dar acum daca tot il faceti in loc sa te gandesti la desprtire cred ca ar trebui sa iti dai si tu silinta pentru copilul ala.

| sofisis a răspuns:

Pentru ca orizonturile se schimba. Pentru ca devii totul pentru un suflet caruia nu ii poti spune ca nu ai bani de mancare, de doctori etc. Un copil vine cu cheltuieli mari si ea simte ca nu se poate baza pe tine financiar. Acestea fiind spuse, e vina ei ca nu s-a gandit la aspectele astea inainte. Iar tu intelege ca ai o responsabilitate fata de familia ta. Nu iti iei jucariile si pleci. Ati hotarat sa faceti un copil, deal with it. O sa ii treaca. E si hormonala acum.

| Andrei9716 explică (pentru sofisis):

Cand faci vrei sa iti faci o familie trebuie sa te gandesti ca o sa vina si momente grele nu numai bune. Daca la rau nu suntem unul langa altul la bine de ce sa fim? Asa la bine gasesti oameni sa iti fie alaturi. Am trimis lu maica sa pentru apartament destui bani. controale la zi, ecografe, masina. Nu le poti face pe toate in 3 luni

| Lioana a răspuns:

Femeile insarcinate sunt mai sensibile. Vorbeste frumos cu ea si spune-i ca te deranjeaza mult atitudinea ei si ca te-ai gandit chiar la despartire. Poate se trezeste la realitate. Intr-adevar o astfel de atitudine poate strica o relatie.

| Emma30555 a răspuns:

Normal este ca într o familie ambii parteneri sa muncească Putea sa muncească o perioada și sa aibă o asigurare un ajutor de la stat și apoi sa fi rămas însărcinată. Sa se bazeze și pe tine dar și pe puterile ei. Tu încearcă sa te ții de munca, ea este stresata, probabil va fi mai bine dacă tu vei reuși sa ai un job stabil. Ea se bazează pe tine, are nevoie de tine, acum nu are rost sa o lași și tu trebuia sa te fii gândit înainte sa faceți un copil, nu când apar probleme sa fugi de responsabilitati, nu ar fi onorabil din partea ta, e și copilul tău și cum a fost bine pana acum, poate sa fie bine și de acum

| Andrei9716 explică (pentru Emma30555):

Dar ne-am dorit copilul asta...ne am luat masina am trimis bani in tara pentru apartament. Am trimis destui bani acasa.e vorba ca stau acasa cateva zile o saptamana si ea e asa de ceva timp numai la bani se gandeste.munceste sk ea

| xerxes1 a răspuns:

Daca n-ai avut bani de prezervative o sa ai acum de spital,scutece,pediatru,medicamente,lapte praf,patut,saltea,patura,carucior,hainute,scaun special pentru masina,cada bebelus,sapun pentru bebelusi,biberoane, termos, suzete, cantar electronic, jucarii etc?
Prietena ta este cu picioarele pe pamant mai mult decat tine.

| Andrei9716 explică (pentru xerxes1):

Doamne fereste nu ma deranjeaza cand spuneti ca sunt imatur sau chestii d-astea dar mi-as dori sa intelegeti exact ce vreau sa spun. mu poti vorbi cu ea de bani. toate alea vrea sa fie ca ea. nu am dreptul la parere...m-am certat cu toata familia pentru ea si pentru a ramane langa copil. daca nu eram constient sau matur fugeam de mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca ea va trebui sa nasca, si sa stea acasa cel putin 1 an, daca nu 2. si tu trebuie sa fii baza familiei, sa ai un servici stabil. e asa greu?

| Andrei9716 explică (pentru anonim_4396):

Frate eu am zis altceva daca nu intelegi ce vreau sa zic nu lasa mesaj

| GirlOnline81 a răspuns:

Mie-mi suna a depresie prenatala, așa ca, in loc sa te gândești la despărțire, mai bine documentează-te despre asta.

| Subsemnatul123 a răspuns:

Da' de sarcina nu va pasa? Oricum relatia asta a voastra este destul de compromisa. Daca de pe acum va certati si va tratati cu ura, un copil o sa accentueze tensiunea si o sa fie mult mai rau.

| eugeniu2020 a răspuns:

Pai ea e in perioada aia in care se enerveaza de la orice, nu reactiona asa, incearca calm sa ii raspunzi, asa e ea pana la nastere.

| Angelindeed a răspuns:

Lipsa de comunicare e grava intre voi daca ne intrebi pe noi ce gandeste sotia ta. Vorbeste cu ea. Si pune-o la munca.

| Andrei9716 explică:

Dar ne-am dorit copilul asta...ne am luat masina am trimis bani in tara pentru apartament. Am trimis destui bani acasa.e vorba ca stau acasa cateva zile o saptamana si ea e asa de ceva timp numai la bani se gandeste.munceste si ea

| BlondaBlondii a răspuns:

Panica prenatala spun eu, nu iti face griji, nu te uraste sau ceva, pur si simplu isi face griji pentru viitor.

| Andrei9716 explică (pentru BlondaBlondii):

Un om te distanteaza oricat de mult il iubesti sau oricat de mult il intelegi.Sa stai acasa si sa stai numai in tensiune si contradictii e aiurea iti spun eu...ti se ia