În primul rand trebuie timp sa cunoști un om, 2 nu îi spune te iubesc ca și cum te.ai duce la bar și ai cere o bere, 3 nu o sufoca căci nu e ok.în concluzie lasă timpul sa va apropie dacă nu..Sunt multe fete.
O relatie nu se face pe Facebook ci fata in fata, cu gesturi, fapte si vorbe reale. In plus, cum poti sa o iubesti inainte de a sti ce fel de om este? Poate ca simti o atractie fizica pentru ea, poate ca o doresti in patul tau, dar asta nu este dragoste.
Am invitat-o sa ne intalnim 10-15 min sa stam de vorba dar mi-a spus ca nu are timp atunci si i-am spus daca vrea sa iesim azi la o plimbare dar nu imi mai raspunde. Eu nu sunt genul de baiat care si-ar bate joc de o fata, sunt putin timid si ea e la fel. Sunt si bun la suflet adica i-as oferi orice. Vroiam sa-i ofer o floare daca iesea la intalnire cu mine.
Cred ca te-ai grabit sa ii spui asta, poate a luat-o ca pe o gluma. Mie sincer nu imi place cand cineva imi spune "te iubesc" daca nu e partenerul meu, prieten sau familie. Mi se pare ironic cu oricat de multa caldura ar zice-o.
Daca e intr-o relatie si ii merge bine nu cred ca ai ce sa faci,
Dar vorbeste cu ea fata in fata. Trebuie sa va cunoasteti!
Oircat de mult iti place de cineva nu cred ca iubirea vine din cateva conversatii cu o persoana. Iubirea e mult mai mult. Multi spun ca iubesc din 2 saptamani sau cand nici macar nu sunt impreuna, dar iubirea inseamna mult. Iubirea e puternica, iubirea e lupta, iubirea e intelegere, iubirea e pasiune, iubirea e tot si mai mult! Sa ajungi la iubire trebuie sa treci prin niste chestii.
Cred ca iti place foarte mult sau ai doar o pasiune, deci vorbeste cu ea, daca nu vrea las-o balta! Nu va leaga nimic.
anonim_4396 întreabă: