Pe cei cu bun simţ nu îi apreciaţi voi. Până la vreo 25 de ani umblaţi cu bale după „băieţii răi" desi nu aţi recunoaşte nici moarte(câteodată nici nu va daţi seama) şi când vi se întâmplă ceva faceţi toţi bărbaţii porci sau fără bun simţ. Te-ai gândit vreodată că poate problema sunteţi voi şi alegerile voastre?
Exista. Nu stiu despre altii dar eu stiu sa respect o fata si daca spun unei fete ca o iubesc inseamna ca asa e. Nu imi place falsitatea.
Cred ca daca arati bine se vor bucura multi sa te invete sa saruti. Baietii neexperimentati sa stii ca nu sunt asa pretentiosi cu experienta fetelor. Cred ca daca te orientezi spre persoana potrivita nu vei avea probleme.
Un baiat care nu e asa, nu merita doi bani si nu as sta cu el nici daca as sti ca nu am nici una dintre problemele enumerate de tine si ca el ma considera fata perfecta.
Si ca sa-ti raspund la intrebare, da, mai exista si cunosc si eu.
Well sa fim seriosi deci...parerea mea
Exista dar... cei care au bun simtz
si dau peste o panarama de fata care isi bat joc de ei
se razbuna si ei pe cine prind la nimereala'
Orcum nici cu fetele nu imi e frica eu spun ca sunt si fetele nesimtite:S
Bine bine nu sariti pe mine
Nu toate fetele' dar ca si baieti nu? adica.na
xD
Am intalnit si eu la vreo 17 ani un tip.nu imi placea, dar el era topit dupa mine, sau cel putin asa se arata.pana cand a aflat ca sunt virgina. apoi s-a combinat cu mult prea experimentata mea prietena)cata iubire nu? dar mai tarziu l-am intalnit pe iubitul meu caruia nu i-a pasat ca inca sunt virgina la 20 de ani. el avea 24.si a avut rabdare.nu mult ce-i drept.deci,mai sunt baieti d'astia
Interesant subiect... Eu ca baiat consider ca inca mai exista, si chiar foarte multi, ba chiar si cei de langa noii, unii se comporta asa pentru a nu se face de ras in fata celorlalti, alti pentru caci considera ei ca au trecut prea mult prin suferinta, iar alti care pur si simplu au o vorba a lor,, nu imi ajunge una le vreau pe toate " adica intelegi tu... Deci si fete-le ar trebui sa aiba putina atentie pentru ca intr-adevar exista unele cazuri in care baieti vor o sarutare etc si fata respinge pe motiv ca nu stie. o vorba am pentru fete, FETELOR FITI CAT MAI PRECAUTE sper ca am fost de ajutor cumva si ca am dat de inteles ceva
Da eu de ex
pfostei mele prietene ii ceram voie dc vrea so pup si cand mergeam in orass
Nu te speri scumpa este adevarat ca sunt foarte multi neghiobi dar a stii ca mai exista si baieti buni dar trebuie rabdare si ai sa gasesti daca vrei sa discutam asta este adresa mea de mail valentinoungureanu@yahoo.it
Exista sa stii. Dar mai rar ce-i drept. Si eu credeam acu' ceva ani ca nu exista si bla bla bla dar se pare ca m-am inselat Trebuie sa stii doar pe cine sa iti alegi.
Nu cred ca mai exista. Sau poate da, dar nu am intalnit eu pana acum. Eu inca mai caut, insa cred ca in zadar.
Sigur ca exista doar ca trebuie sa ai rabdare si sa ramai tu.niciodata sa nu faci un defect dintr o calitate cum mai nou e la moda. faptul ca esti timida.ca inca nu stii a saruta nu e un defect sau ceva cu care sa te rusinezi si crede-ma numai un barbat adevarat va sti cum sa se comporte si sa aprecieze o asemenea fata la inceput de drum