| KorpiklaaniV a întrebat:

Salut.Părinții mei nu ma cred ca sunt virgină ( sunt minoră) pentru ca un individ le-a trimis mesaje pe facebook de pe un cont fals în care abera foarte multe lucruri.Ce as putea face?

19 răspunsuri:
| Pacala a răspuns:

Mergi la control cu mama ta si apoi fa-te ca esti suparata pe ei pentru ca nu au incredere in tine. O sa le poti "scoate ochii" multi ani pe tema asta si vei avea niste beneficii mari.

| neutrino a răspuns:

Demonstreaza-le ca au dreptate!

| Fatamuntilor a răspuns:

O vizita la ginecolog va elucida problema!
Dar inainte de asta : individul ala de facebook e de la voi din oras? Poate e,, gluma'' unui coleg. Iesirile tale cu prietenii la ce se rezuma? Parintii tai iti cunosc anturarul? Daca ai un prieten (iubit) parintii tai il cunosc?
Cam astea ar fi semnele care ar alarma un parinte.
Dar daca esti virgina, nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji.
O discutie cu mama ta e mai mult decat necesara!

| milan9 a răspuns:

Nu poţi să-i învinovăţeşti doar pe ei de a fi "neinţeleasă" de către ei dacă nu forţezi chiar această necesară "cunoaştere" continuă din sânul familiei… happy

Spre surprinderea ta, vei putea descoperi atunci un rol deosebit pe care îl are dialogul în clarificarea si detensionarea situatiei... happy

| danay72 a răspuns:

Sa incerci sa te dovedesti demna de incredere. Poti gasi unele articole utile pe situl jw.org sectiunea adolescent.

| cristimihailov a răspuns:

Buna, eu te-as sfatui sa schimbi abordarea. Personal as face astfel:

1. As merge la ginecolog si as obtine o hartie cu rezultatul. Pe hartie sa scrie ca esti inca virgina si data. O scanezi/fotografiezi si ti-o pui pe undeva prin email. De asemenea hartia ascunde-o printre ale tale. Acest lucru s-ar putea sa fie necesar mai incolo.

2. Deschide discutia: Eu sunt virgina. Voi nu ma credeti. De ce nu aveti incredere in mine.
- si vor incepe sa spuna teoretic o serie de motive.
- ti le notezi frumos si incepi sa le demontezi pe fiecare, in mod impersonal.
- daca se ajunge la discutia de pe facebook atunci incepi cu probleme de genul: de ce ascultati pe toti tampitii si ii credeti? cand fata voastra care sta cu voi in casa va spune adevarul?

Este foarte important sa iti pastrezi calmul in toata discutia. Chiar daca simti ca te enervezi, va trebui sa te calmezi.

La final poate o sa fie nevoie sa arati hartia aia. Cu parafa medicului. Dar daca tot o sa o arati, fa in asa fel incat a doua oara sa nu se mai indoiasca de tine in nici un fel.

Ce se urmareste cu abordarea asta?
a. Incepe discutia cu ai tai si lasi sa vezi ce parere au despre tine, care sunt problemele pe care ei le ridica vis-a-vis de tine. Toate acestea vor avea ca obiectiv sa cunosti care sunt carentele intre comunicarea dintre ei si tine.

2. Faci o impresie de maturitate in momentul in momentul discutiei, daca iti pastrezi calmul. Motivul este ca mai incolo, cand vor privii in trecut, vor intelege ca ai fost matura si ca te-au nedreptatit. A doua oara le va fi mult mai greu sa faca asta.

Problema ta este mai putin sa dovedesti ceva. Problema ta este sa schimbi o atitudine sa nu se mai repete. Nu numai cu privire la asta, ci si in general si la alte probleme.

Este doar o chestie de timp pana iti pierzi virginitatea. Stiu si ei asta. Doar ca nu pot sa accepte la fata lor.

E important sa le arati ca ai inceput sa cresti si ca esti responsabila pentru actiunile tale.

| Dariusuu a răspuns:

Dacă nu te crede atunci o iei frumos de mânutză și direct la ginecolog.

Încrederea trebuie câștigată.

| Radu284 a răspuns:

Daca esti virgina, le mai spui odata adevarul, si daca nu te cred le spui ca le vei acorda la fel de multa incredere de acum inainte cum ti-au acordat ei tie.

Ignora sfaturile cretine de a te duce la ginecolog. Nu trebuie sa le dovedesti nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti constienta ca esti nevinovata, da! Mergi cu mama ta la un ginecolog. Si evident, apooi le poti spune, sau pot spune si inainte de asta ca nu e normal ca un parinte sa creada pe oricine, un necunoscut si sa nu ti creada propria fiica. E absurd!sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-ti pui mari semne de intrebare in privinta lor. Daca ei nu au incredere in tine dar au incredere intr-un anonim de ce ti-ai bate capul sa dovedesti ceva?

| shadow72 a răspuns:

Le spui sa te duca la un control ginecologic apoi le bati obrazul pentru ca nu au incredere in tine

| Happyjump a răspuns:

Le dovedești ca nu esti virgina, te duci cu ei la ginecolog

| varcolaccc a răspuns:

Du-te la ginecolog si dovedestele. Demonstrează-le ca nu tot ce zboară se mănâncă si ca părinții nu au dreptate pe cat ar vrea ei sa aibă.

| justsummer a răspuns:

Nu trebuie sa le demonstrezi nimic esti copilul lor si ar trebui sa aiba incredere in tine nu in cineva care vrea sa-ti faca rau.

| ElenaRomann a răspuns:

Pastrea za-ti demnitatea. Restul sunt lucruri ce se pot rezolva. happy

| Waffen18 a răspuns:

Nu e frumos din partea lor ce cred... Acum depinde si ce fel de persoana esti... Daca au ajuns parintii tai sa-l creada pe un necunoscut ca nu mai esti virgina nu e bine

| vladutzaM a răspuns:

Mergi cu ei la ginicolog si le dovedesti.

| VladSiri a răspuns:

Imi e mila de ce parinti ai. Jalnic din partea lor sa nu-si creada propiul copil

| DeniDeee a răspuns:

Le poti dovedi ca esti virgina mergand cu mama ta la ginecolog. Alta cale nu cred ca este daca ei nu au incredere in tine.