| WarHammer02 a întrebat:

Salut,parintii iubitei mele s-au despartit iar ea mi-a dat "papucii" pe motiv ca nu o sa mearga nimic pe viitor si ca mai bine terminam...ca ea nu mai are sentimente nici pentru o floare si nu mai poate sa iubeasca e seaca.iar eu orice as face nu o pot coonvinge sa ne impacam a zis ca nu mai crede in iubire din cauza parintilor..acum nu mai are niciun sentiment vrea sa moara singura, vorbeste cu mine dar ca amici. Ce as putea face? sa ii raman alaturi sau sa imi vad de viata mea?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Faci cum vrea ea pentru ca are dreptate nu poata sa se simta bine cu cineva daca si a vazut parintii in probleme sentimentale, e terminata si a decis sa ramana burlaca. O relatie amicala ajunge

| Libelle a răspuns:

Asa gandeste acum, probabil chiar e seaca si dezamagita.
Dar nu te iubeste, oricum happy

Nu stiu eu cum a fost relatia voastra, dar daca ar fi functionat ok, atunci ar fi simtit nevoia sa te aiba alaturi, nu sa te indeparteze.

Vezi-ti de viata ta.

| T0T a răspuns:

Las-o în pace un timp și dacă va avea nevoie de tine se va întoarce la tine. Dacă vei sta alături de ea mai mult vei suferi probabil și nu va fi ușor.

| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Personal te-as sfatui sa ii dai libertatea de a pleca din relatie si sa iti gasesti alta.

E adevarat, suna urat poate si egoist, dar ai intrebat ce este mai bine pentru tine.

Nu ai nevoie sa devii paratraznet pentru o persoana care nu are forta sa treaca pete diverse situatii grele din viata ei si nici nu vrea ajutorul tau.

Respecta-i dorinta si du-te si gaseste-ti pe cineva de care sa te bucuri. E frumos sa sari in ajutor, dar acesta nu este ajutor, daca persoana nu il vrea.

O a doua solutie ar fi sa te chinui in continuare cu ea... poate va iesi bine, poate va iesi rau. Nu stii. Dar cel mai bine este sa nu aflii. Imi vei da dreptate peste cativa ani.

Asa ca sa vezi ce ar putea insemna... stii cumva site-ul http://sugeoramona.ro? Citeste sa vezi o experienta de viata. Usor vulgara, dar uita-te. E si carte. Ea ar putea fi acea Ramona.

| AliGab a răspuns:

Fa exact ce iti spune inima, nu neaparat ce spun ceilalti, pentru ca doar tu stii detaliile relatiei voastre si sentimentele tale pentru ea. Succes in cele bune

| Dintrebare a răspuns:

Daca tii la ea, eu zic sa ii spui asa: "Mi-ar placea sa trecem de perioada asta impreuna, dar daca tu consideri ca e mai bine sa ne despartim, atunci facem cum spui tu. Dar sa stii ca eu sunt alaturi de tine, daca crezi ca te pot ajuta cu ceva bla bla". Dupa care o lasi in pace. Si apoi vezi daca te va cauta ea pe tine sau nu
Iar in caz ca nu tii prea mult la ea, atunci iti poti vedea de viata ta, fara sa mai insisti sa continuati relatia.
Sau puteti ramane amici si sa mai vorbiti din cand in cand.
Totul depinde de cat de mult tii tu la ea si de cat de importanta e relatia pentru tine

| e1xtz a răspuns:

Nu am sa stau sa mai citesc sfaturile altora...eu imi aduc aminte de intrebarile tale anterioare, si cam de o luna incoace fosta asta a ta te batjocoreste bine de tot si tu stai!

Tinand cont ca tot continui se poate spune ca iti meriti soarta.

| raresandrey a răspuns:

Dupa femei si tramvai sa nu fugi niciodata,vine alta,altu, in plus cred ca este un pretext, daca ar fi tinut la tine cat de cat puteai fi o consolare pentru necazul ei, puteati digera impreuna acest lucru, asa ca eu spun sa lasi lucrurile sa decurga de la sine.

| girlwattitude a răspuns:

Buna.E destul de dificil de explicat ce ramane de facut, in urma unei astfel de situatii, pentru ca ea este vizibil afectata de ceea ce li s-a intamplat parintilor. Poate are nevoie de putin timp singura, eventual sa isi revina din soc si mai apoi sa se decida daca isi mai doreste sau nu, o relatie cu tine.Incearca sa fii mai intelegator si acorda-i timp, pentru ca nu este ceva care sa se vindece imediat sau care sa treaca a doua zi, sa zic asa.Trecand printr-un soc, e normal sa gandeasca astfel si mai mult ca sigur, o sa o pandeasca o depresie.Sunt convinsa ca in momentele astea, are nevoie de cineva alaturi, doar ca e prea afectata sa isi dea seama si sa se lase consolata.Insa,singuratatea nu este o solutie, asta in mod cert.Cel mai bine este sa faci ceea ce iti dicteaza tie inima, pentru ca tu stii ce este mai bine pentru tine si tot ceea ce s-a petrecut intre voi.In cazul in care nu se va schimba nimic, este bine sa te resemnezi si sa iti continui viata. Poate ca asa este mai bine pentru amandoi, deci nu intra in panica.Vei suferi o perioada, pentru ca este natural si uman, insa va trece, pentru ca nu poti ramane pe loc.Numai bine!