| clinci a întrebat:

Salut, parintii mei sunt divortati, stau la mama si o sa ma duc in vizita la tata, ca de e parintele meu...si el mi-a zis la telefon ca trebuie sa vorbim despre fete si etc ca cica am ramas in urmalaughingproblema e ca mie imi e rusine sa vb cu el despre asta(deci nu imi face placere)si nu stiu ce sa ii spun.as fi recunoscator. funda

Răspuns Câştigător
| EUSIATIT a răspuns:

EE. cred ca tatal tau vrea sa vb cu tine ca intre barbati. poti sa i spui ca nu e cazul si nici. virsta, ca te preocupa scoala acum si gata. daca insista... nu te mai duci la el si gata

5 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Ai 12 ani! Ți-a zis în glumă.

| Vulvatron a răspuns:

Poate iti aduce o femela sa o montezi big grin

| UnConTroLLed_6190 a răspuns:

Ii spui ca te simti jenant dar intr-un mod sincer si nu jignitor.Ca esti mai inchis in tine si vrei sa fii mai "misterios". Sper Sa Te Ajute!winking

| raluckaV a răspuns:

Asta e ceva...interesant nu cred ca jumate din parinti divortati mai vorbesc asemenea probleme cu copiii ma refer la tata si fiu tu ea acest lucru in serios ca o sa iti prinda bine chiar daca tu ai impresia ca stii multe despre fete si etc... tu incearca sa-l intrebi ceva ce erai curios(despre fete) si iti urez succesbig hug dar sigur vei avea:*

| clinci explică:

Apropo sunt baiat si implinesc 13 ani peste 4 zilelaughingserios