Eu nu-s parinte da` o sa-ti raspund.
Depinde si cum sunt parintii tai.
Eu cand trebuia sa-i zic lu` mama sa se duca la scoala ca au aflat profii ca am fumat, am inceput sa plang (dar nu teatru, chiar mi-a venit ) si dupa aia i-am zis.
Nici nu s-a suparat.
Linguseala, fapte bune... si la final vestile rele, o sa ai o pedeapsa mai usoara. sau nu le spui deloc. mai bine asa.
Orice ar fi trebuie sa le zici, oricat cat de "poznate" ar fi faptele tale.Ei isi fac griji pentru tine si ar fi mai bine sa stie adevarul chiar daca nu e unul prea placut.
Nu stiu...ar fi bine sa le spui dar depinde si de cum st parintii taii.ai mei de fapt mama e mai indulgenta dar si depinde fapta care am facut.o de ex intr-o zi am fost la kanal cu prietenul meu si i.am sp si nu mi, a facut nimic nici cearta nici btaie mi.a sp doar sa nu ma mai duk.acum am vb cu ea ca cica am visat eu ca fumam dar nu era un vis chiar fum si mi,.a sp ca nu st bune sa nu ma apuk de fum ca devin dependenta dar nu e asa am fumat o vreme si acum am vrut sa vad daca pot rezista fara tig si pot.nu mai fum de o luna si ceva.dar mi.e frica sa ii sp ca fum ca o data ma trim la mag sa ii iau ei tig si am luat si eu una in gura de fata cu ea si mi.a sp ca daca ma prinde ca fum mi.o baga pe gat.si ma bate)=}})=]]si mi-e frica sa ii sp.si am 15 ani:)))bai decat sa imi incep viata sexuala mai bine sa ma lase sa fumez.da nu stiu cum sa ii sp.decak sa imi incep viata sexuala mai bine sa fumez nu?sper ca ti.am fost de ajutor da nu prea cred)))
anonim_4396 întreabă:
Raul_Ionut_2001 întreabă: