Un lucru este sigur, fata il place sigur pe Andrei, ca nu poti comanda inimii sa inceteze sa placa pe cineva daca ea este indragostita de Andrei si pe ascuns flirteaza cu el.
Din pacate, nu prea poti sa o controlezi si nici nu poti fi sigur daca este cu celalat sau cu tine, odata ce ea strege conversatiile.
Poti sa o rogi sa-l blocheze pe ala peste tot, dar tot nu poti fi sigur ca o va face.
Eu zic să-i confiști telefonul; așa, sigur nu ye mai înșeală. Și pe ea s-o încui în beci.
Daca i-a placut de Andrei cu cateva zile in urma nu i-a trecut asta asa repede. Probabil nu i-au iesit pasentele cu el si a venit la tine. Totusi fata a fost sincera si ti-a spus ca il place pe respectivul.
Tu fa ce simti! Cat de mult vrei relatia asta? Poti lupta pentru ea si s-o faci sa uite de Andrei sau poti sa-i spui ca nu poti avea incredere in ea si tu vrei o persoana in care poti avea incredere.
Ma omoara telenovelele astea
1. Cati ani ai?
2. O sa vorbeasca cu amandoi, dar astept raspunsul la prima intrebare sa te sfatuiesc ce e de facut
Părerea mea este că îl place dar acel băiat nu vrea sa fie cu ea mai mult decât prieteni, daca era ceva sa vorbească decât că amici sa ii de-a niste sfaturi cum zice nu avea niciun motiv să se ascundă de tine, probabil acolo erau mesaje in care ea îl aborda..eu nu cred că dacă era cu el în relație mai era și cu tine..eu zic sa insiști sa afli ce tot are cu el de se ascunde, nu e corect sa te tina doar că pe pansament că nu e ea fericită. pune piciorul în prag nu e corect ce face adică ăla o refuza și sa vina la tine că na.și tot tu sa stai neliniștit din vina ei( scuze daca sunt prea pe față dar nu suport chestiile astea :-) )