Ce tie nu-ti place, altuia nu face, zice o vorba din batrani. Ma intreb si te intreb daca tie ti-ar conveni ca nepotii sa nu dea o ceapa degerata pe tine.
Eu mi-am iubit bunicii si chiar pot spune ca acestia m-au iubit mai mult chiar decat parintii, cel putin asa au aratat tot timpul.
Aproape toti ne simtim asa la un moment dat, chiar daca nu vrem sa recunoastem nici macar pentru noi insine. In orice caz, nu poti controla aceste ganduri si ele nu inseamna ca nu ii mai iubesti. Ce poti sa faci este sa continui sa ii vizitezi chiar daca ai prefera sa faci altceva, sa le vorbesti frumos pentru ca altfel vei regreta cu siguranta cand nu vor mai fi. Nu ne dam seama de valoare cuiva inainte sa ii pierdem.
Mi-as fi dorit sa pot spune: imi iubesc buncii foarte mult, dar eu i-am pierdut pe toti 4, cu mult inainte sa ma nasc.
Pentru mine, care nu am avut bunici, viata a fost searbada, monotona, fara acea bucurie de care vorbesti, fara prajituri bune facute de o bunicuta, fara povestile bunicului, fara mult prea multe....pacat, mare pacat, mie mi-ar fi fost tare drag sa am macar o bunicuta