| taniusha562 a întrebat:

Salut, pentru o familie sau un cuplu fericit care trebuie sa fie diferenta dintre ani? sau nu conteaza?

Răspuns Câştigător
| DoarImpreuna a răspuns:

Unii spun ca nu conteaza. Eu din experienta de consilier de 7 ani spun ca in 95% din cazuri diferenta mare de varsta creaza probleme. Nu generalizez, mai sunt si cazuri fericite dar ecestea sunt exceptii.

Nu iti poate spune nimeni care sa fie diferenta sigura ca nu exista insa pentru mine o diferenta pe care o cinsider medie de de 4-7 ani o diferenta mare e 7-13 ani iar restul sunt HUGE.

19 răspunsuri:
| Iasyxd a răspuns:

NU conteaza diferenta. conteaza doar iubirea si intelegerea

| DraGfirE a răspuns:

Depinde cati ani sunt diferenta... daca sunt 3 nu e problema. Imi dai funda:d

| Mariaa a răspuns:

Dragostea nu tine cont de varstatongue

| ionutzu94 a răspuns:

Pai ce diferenta de ani vorbesti daca e mai mica de 4-5 ani nu sunt probleme

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Pentru ca un cuplu sa fie fericit e nevoie de dragoste, de respect, de comunicare, de intelegere, de pasiuni si preocupari comune. Varsta nu e asa importanta.

| asdfghjkldodo a răspuns:

Nu conteaza draga! iubirea nu are limite big grin

| Otilya a răspuns:

Asta depinde de voi... dragostea nu tine cont de varsta
si eu sunt in aceeasi situatie ca tine...sau cel putin asemanatoare...dar daca ne iubim varsta nu conteaza

| Artemisia a răspuns:

Dupa parerea mea, dragostea nu are varsta thinking
Daca doi oameni se inteleg bine, se iubesc, vor sa fie unul in prezenta celuilalt, nu conteaza diferenta de ani.
Important este ce simt ei.

| Andra_8863 a răspuns:

Nu conteaza daca va iubiti asa mult. big grin Funda?batting eyelashes

| lulu_5281 a răspuns:

Nu cred ca diferenta de ani este într-aeevăr un pas pentru inţelegere în cuplu. dar, cu siguranţă, mai mult de 10 ani devine stânjenitor.Ai să mă întrebi de ce. Ei, bine, deoarece sunt două generaţii cu mentalităţi diferite despre iubire, fericire. implinire ca om. Ori acea persoana care este cu peste 10 ani mai invârstă devine posesivă, ucigător de protectoare, ori geloasă, ceea ce duce in final la destrămarea gramului de fericire.

| BeLyNdA a răspuns:

Cand este iubire adevarata, dezinteresata diferenta de varsta sau de clasa sociala nu conteaza! Fundiza?

| Lucrian a răspuns:

Nu exista diferenta de varsta. daca 2 persoane se inteleg extraordinar de bine e tot ce conteaza

| Ramy_1709 a răspuns:

Nu conteaza ce varsta ai conteaza doar sa va iubiti dragostea nu are varsta

| IceCreamDoll a răspuns:

Diferenta de varsta trebuie sa fie mai mica de 5 ani pentru intelegere in familie.

| Twixi a răspuns:

Nu conteaza varsta daca se iubesc happy

| Izomer a răspuns:

Nu conteaza anii :X important e ca va iubitii :X

| Gabonne1982 a răspuns:

De obicei nu conteaza.Dar nici nu este de acceptat de ex : ea sa aiba 20 iar el 50.Normal ca la varstele alea fiecare vede lucrurile altfel si traieste altfel o relatie.Parerea mea este ca o diferenta de pana in 10-12 ani este acceptabila, daca e mai mare nu-i recomandat

| Încrucişătorul a răspuns:

Aici, e vorba si de morala. Ce vedeti bine cand o fata de 26 de ani se marita cu un mos de 70?

Casatoria nu e numai mariaj dar si martinaj.

| DoarImpreuna a răspuns:

Drept zis iubirea nu are limite? Care iubire? Aia oarba care tine cât ploaia de vară? Dragii mei, o iubire fără limite ne dorim multi dar hai să recunoaștem că iubirea are limite, nu te mai lasă să fii ce ai fost, te transformă.

Limitele pot fi bune sau rele dar o iubire fără limite nu e in regulă, nu durează, nu ai unitate de măsură să o pareciezi la adevărata valoare.

Limitele întăresc relația, evită discuțiile contradictorii, ofera siguranță nu euforie.

E adevărat ca uneori am vrea totul fără limite dar doar pentru moment, cand judecăm bine realizăm ca nu ne dorim ca acest @fara limite@ să dureze mult.

Să fiți iubiți!