| GeorgeGabriel a întrebat:

Peste 4 zile este ziua unei colege si imi cam place de ea ce sa fac sa ma duc la ziua ei... dar nu stiu ce cadou sa-i fac as vrea ceva special, as vrea sa o sun... dar nu stiu ce sa-i zic ma puteti ajuta plsss

Răspuns Câştigător
| PisyKiss a răspuns:

Fai o felicitare si cumparai un cadou care sti cai va plc.Sun-o si intreab-o daca poti veni la ziua ei.Si ai putea sa o inviti la dans in timpul petrecerii si atunci sa-i spui ca o placi.Sa nu-ti fie frica de ce va zice cand o sa auda cuvintele: "Te plac".Nu fi timid cu fetele.Niciodata!

Mult noroc!

6 răspunsuri:
| icusun a răspuns:

Pai George stai putin in primul rand. In al doilea rand spune-i: Buna! Ce mai faci? Cum ti-ar fi daca cineva ti-ar spune la telefon ca te place? Ei bine vreau sa iti zic ceva: EU TE PLAC!

| SwagSwag a răspuns:

Pai daca iti place de ea ar trebui sa mergi la ziua ei si sa-i faci un cadou specia sitiu eu ce ceva ce ii place ei eu am un prieten si cand e ziua mea intotdeauna ma intreaba ce mi-ar placea sa primesc depinde ce varsta ai

| vanessa_6993 a răspuns:

Buna! Du-te la ziua ei dar trebuie sa stii si cATE ceva despre ea nu cunosti vreo prietena de a ei? sau... ei bine cumpara-i un lantisor

| b06dan1x7 a răspuns:

Amice sall, uite orice fata dar absolut orice fata ar vrea ca prieten un baiat glumet, amuzant, dragut (ceea ce cred ca esti) dar nu uita sa faci toata lumea sa rada asta e cel mai important lucru. si ca si cadou cred ca ar merge un lantisor... crede-ma (e bun si un urs de plus ))) dar daca vei merge la petrecere amice trebuie sa faci lumea sa rada. ( mie mi-a mers de,, n" ori ) ca eu sunt glumet 25 din 24 ore asa ca eu nu am probleme. dar tu amice... NOROC MULT.

| Mihaela_3942 a răspuns:

Buna George. Eu zic sa te duci la ziua ei si sa-i cumperi un cadou special, uite poti intreba o prietena de`a ei ce i-ar placea si poate te ajuta, iar dupa aniversare ai putea sa-i zici ca o placi si poate, sentimentul este reciproc. Succes thumbs up

| alina_9433 a răspuns:

Suno dar nu o intreba daca poti veni la ziua ei ca n-ar fi frumos din partea ta, doar felicito intr-un mod modest si frumos si daca vei face asa la sigur te va invita la ziua ei.Cit despre cadou ai putea sai daruesti un buchet de flori si o jucarie de plus.winking