| Xenoverse1 a întrebat:

Peste doua luni vine fratele meu din Anglia in tara, anul asta si-a cumparat casa in Anglia si cand o sa vina in tara vreau sa il conving sa ma ia cu el in Anglia ca sa stau o perioada sa vad cum e acolo ca de tara mea m-am saturat pana peste cap la cata hotie si coruptie se fac la noi.

El initial ar vrea sa vin cu familia mea de craciun, dar mi se pare putin sa stau numai de craciun si de anul nou, asa ca vreau sfaturi de la voi cum sa il conving pe fratele meu ca sa ma ia atunci cand vine in tara.

Răspuns Apreciat de Editori
| Sonia822 a răspuns:

Legatura intre frati ar trebui sa fie indestructibila. E sange din sange. Mergi singur o perioada, explica-i ca nu deranjezi, ca vei fi o prezenta discreta, fa-l sa creada ca te va vedea rar, ca vei fi precum pisica, nu te va auzi vorbind nici macar la telefon, si ca va uita complet ca esti si tu pe acolo, pe undeva. Ca vei contribui la plata celor necesare, ca speli cada dupa dus, ca nu vei fi un fel de Al Bundy, care va zacea pe canapea, uitandu-se la televizor, ci vei fi activ si vei cauta de lucru. Ideea e sa creada despre tine ca nu esti incurca lume, ca poate face sex cu nevasta-sa in voie, pentru ca uita ca esti acolo. Ca stai in camera ta si eventual iesi pe fereastra, intelegi? laughing Asta sa creada. Si sa te intalnesti doar la masa cu el, ca vei fi un fel de chirias, cu care n-are nicio treaba. Adica vor fi lucrurile fix ca in prezent. Apoi vb cu parintii, influenta parintilor e importanta. Sa ii ceara si parintii sa te ia.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Zici ca ai vrea sa incerci norocul printre englezi sa stangi niste bani si il ajuti la facturile casei

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ca de tara mea m-am saturat pana peste cap la cata hotie si coruptie se fac la noi.
18 milioane trăiesc aici, unde tu te-ai săturat.
Caă să îl convingi, caută modalități de a-l ajuta efectiv cu viața lui acolo și prezintă asta ca argument.

| sofisis a răspuns:

Pai sa te ia in calitate de ce? Musafir? Eventual spune i sa iti caute un job acolo si sa lase sa stai la el si contribui si tu la cheltuieli. Daca ai varsta necesara de angajare. Daca nu...naspa.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

E fratele tau. Ti-e rusine de propria familie?

| ChawChaw a răspuns:

Spune-i happy