anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, poate exista o relatie intre un baiat de 22 de ani si o fata de 14 ani? Fara relatii sexuale. Si daca se poate intampla ceva nasol avand o asemenea relatie, dau funda

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Categoric NU, fiind considerata PEDOFILIE!

42 răspunsuri:
| CracanelTrasPrintrunInel a răspuns (pentru Holiday):

Niciun medic nu incurajeaza relatiile sexuale la varsta adolescentei, fetele nici nu au organele sexuale complet dezvoltate, creste riscul de cancer de col uterin. Pe langa implicatiile psihice. Nu inteleg, pareai un om rational. Nu erai ateu? Numai la conservatori am mai vazut atitudinea asta, daca ar putea, ar face varsta consimtamantului 10 ani.

| Holiday a răspuns (pentru CracanelTrasPrintrunInel):

Eu nu incurajez nimic, doar constat niste realitati. In alta ordine de idei, la 15-16 ani, cel tarziu, organele sexuale feminine sunt complet dezvoltate si sexul nu implica riscuri de genul cancerului. Oricum, pana acum 100 de ani, cel putin in Romania, dar nu numai, la varsta aia 80% dintre femei erau deja maritate, daca nu cumva aveau si deja un copil. Acum 500 de ani, varsta la care se intampla asta era si mai mica. De fapt problema e alta. Faptul ca un copil si/sau o casatorie la varsta aia, in ziua de astazi, implica de multe ori renuntarea la studii si practic stricarea calitatii vietii ulterioare. Dar sexul nu mai implica demult asta. Deci, despre ce vorbim?

Si eu am o victima in familie. Au divortat, ea isi regreta anii pierduti, el e prin puscarie.

| Madaxo97 a răspuns:

Esti pedofil? Nu ai voie să ai relații cu minore la vârsta ta, nici sexuale nici de niciun fel, ce relație e aia, despre ce o sa vorbești cu ea, ce subiecte comune aveți voi doi când ea poate încă doarme cu jucările de pluș iar tu ești ditamai bărbatul. Ia o femeie de vârsta ta și nu te mai coborî la minore, asta e o deviație să fi atras sexual de un copil. Dacă aveai 18 ani mai ziceam, dar ai peste 20, caută o femeie adevărată nu o fetiță de școală generală.

| Madaxo97 a răspuns (pentru johnnny123):

Nu îți bate capul cu el, am avut o discuție cu el pe tema pedofiliei acum ceva timp și din schimbul de replici pe care l-am avut cu el mi-am dat seama ca și el este tot un pedofil infect, care crede că nu e nimic în neregula la aproape 40 ani lui să facă sex cu o fată de 16, ca e legal vezi domne, e genul de bărbat care vă face specia masculină de râs, genul care are nevoie de o lege care să îi spună ca nu are voie să facă sex cu un copil, că altfel ar face-o. Îmi e scârbă de genul asta de bărbați, ar trebui închiși că susțin așa ceva precum pedofilia. Poate îi da Dumnezeu un copil, o fetiță, și la 14 ani să își facă un "iubit" cu cel puțin 10 ani mai mare ca ea, să vedem atunci dacă îi mai pică bine

| Holiday a răspuns (pentru CracanelTrasPrintrunInel):

Esti constient ca exista de zeci de ori mai multe care s-au casatorit la mai mult de 18 ani, apoi au divortat si sotii au ajuns in parnaie, nu? Ce legatura are asta? Oricum eu nu sunt adeptul casatoriei la varste fragede. Dar casatoria e una, sexul e alta.

| Cipi1212 a răspuns:

E cam mare diferența de vârstă, ea fiind minoră. Dacă ea avea 22 de ani și el 30 de ani ar fi fost ok.

| johnnny123 a răspuns (pentru Madaxo97):

Mda, cred că s-ar fi simțit foarte bine dacă trăia prin epoca medievală, când un lord de 82 de ani se căsătorea cu o fetiță de 12 ani care era considerată "femeie" pentru că i-a venit ciclul. Și când sănătatea psihică a copiilor era atât de importantă încât erau duși să asiste la execuții publice pe post de diverstisment.

| mont a răspuns:

Dacă sunt subiecte/interese comune nu există limite de vârstă pentru prietenii platonice, dar poate fi destul de greu să existe subiecte de discuție/interese comune prea multe.

| andreierdna91 a răspuns (pentru Holiday):

Nu poate intra nici pentru corupere de minori? Nu stiu sigur, dar stiam ca exista ceva si pentru "intentie" nu doar pentru sexul propriu-zis.

| andreierdna91 a răspuns:

Salutare.
Nu stiu sigur daca poti pati ceva din punct de vedere legal dar nu merita riscul.
Nu stii cum se supara fata, devine geloasa sau cine stie ce si incepe sa minta, pentru un copil de 14-15 ani sa minta e o banalitate. Chiar daca nu ati facut sex si ea zice ca ai incercat, ai probleme. Poate nu faci inchisoare, dar probleme ai sigur.

"la varsta aia 80% dintre femei erau deja maritate"
Poti sa-mi spui de unde ai luat informatia asta? Pentru ca bunicile si strabunicile mele din Ardeal si Dobrogea au nascut intre 21-27 si spuneau ca intotdeauna a fost o rusine sa ai copii la o varsta frageda, oamenii barfeau si te aratau cu degetul si la 20 de ani, la 16 ajungeai direct oaia neagra a satului si multe se mutau din sat ca sa nu se afle ca au copii.