Daca in gasca ei sunt skate-eri si tu esti unul sau bike-ari te imprietensti mai intai cu ei apoi ei iti vor face cunostinta cu ea. Apoi vei incerca sa vorbesti mai mult cu ea sa va gasiti hobbyurile ce le aveti dar cu grija sa nu se prinda si alti.
Poate aveti vreo ocupatie comuna, un hoby orice care sa fie comun la ambii, succes
Nu e clasic si nici prea special, dar prin intermediul fb'ului, incerci sa ii dai de inteles (indirect) ca aveti ceva in comun, ceva ce au mai rar in comun 2 persoane. Sigur o s'o pui pe ganduri, dupa care asta cu ""Buna! Ce faci?", asta o poti folosi cu cineva care o cunoaste, cineva care ti se pare mai usor de abordat. Nu e frumos, dar multi fac asa, si eu fac , deci ce conteaza asta atata timp cat ajungi la cine vrei nu? Desigur trebuie sa te prefaci ca ai uitat ca ai dat like la ceva ce ii place ei sau ca ai facut ceva pe fb care sa aiba vreo legatura cu ea. Mai simplu si mai eficient de atat nu stiu ce ar putea fi.
Daca are facebook, poti sa-i comentez fotografii, sa-i dai like. Sau daca ai un/o prieten/a care cunoaste pe cineva din acea gasca, poti sa ii spui sa-ti dea numarul ei de telefon. Daca imi vin idei iti mai spun. Sper ca te-am ajutat cu ceva, macar cu putin!