Daca vrei sa intri in acea gasca, nu cu ea ar trebui sa vorbesti in aceasta privinta, ar trebui sa te imprietenesti cu o persoana din gasca, dar cu care aveti si prieteni comuni, sau despre care sti ceva, totusi. Un baiat, cu care sa aveti pasiuni comune, bicicleta, skate`ul, orice. Cu ajutorul lui [ sau de ce nu ei ] ve putea intra in grupul acela, nu poti sa te ducu pur si simplu la ei "Buna ce mai faceti? " Asta va dura un pic, pana te acomodezi, poate sta vreo persoana din acel grup aproape de tine sau ceva. Uita-te pe rand la fiecare membru al grupului, pe facebook, si intreaba-l/o ceva, orice, nu conteaza, important este sa intri cumva in vorba cu ei. Chiar nu stiu ce sfat ti-as putea da, este destul de dificil ce vrei tu sa faci.
Succes!
Cel mai usor este sa-i spui ei intentiile tale! Degeaba complici situatia cu grupul ei de prieteni, poate pana atunci, cum a spus si BiiiiThaa, cineva ti-o va lua inainte.
Pai uite, cand o vezi...incearca sa stai prin preajma ei,cand e atenta in alta parte mai trage`i pe furis cate o privire si daca te vede intoarce capul repede. Si la urma urmei,fii barbat! Du`te la ea cand e singura spune`i ca e draguta si daca vrea sa faca cunostiinta cu tine. Daca accepta stii tu ce sa faci,daca nu,cauta alta,nu e interesata. Si eu ca fata nu astept sa mi`o ia alta inainte,cand pun ochii pe cineva,ma duc si spun:"hei salut,sunt --x,tu?" Adesea fac ei primul pas, caci sunt mai retrasa si probabil atrag atentie prin felul asta de a fi nu stiu. Dar uneori chiar ma duceam si faceam cunostiinta, mergea chiar bine. Boy, nu astepta, ca ti`o ia altu` inainte.Crede`ma stiu ce zic. Multa Bafta!