Hey! Incerc sa te inteleg! Si sincer, nu mi-e prea greu.
Parerea mea e ca sa nu te dai batut! Nu renunta la fata pe care o iubesti! Poate ca nu e cea mai buna idee ca ea sa faca cunostinta cu tipul din spatele biletului, dar tu...cu ajutorul 'prostioarei' asteia, te poti duce la ea, si ii poti spune ca esti prieten cu acel baiat. Daca tot nu vrei ca ea sa-l cunoasca, fa in asa fel incat tu sa fi modul lor de comunicare! Incearca sa o faci sa inteleaga ca acel baiat nu vrea sa se arate, insa tine extrem de mult la ea. Poate va fi interesata si va pune intrebari referitoare la el. Tu raspunde-i sincer!
Asa poti incepe sa conversezi cu ea! Cu timpul, o sa realizezi ca au trecut zile de cand vorbiti zilnic, chiar daca vorbiti despre acel baiat cu biletul...sau despre orice altceva!
Nu te da batut! Am inteles, nu vrei sa continui faza cu biletu', insa continua sa lupti pentru ea! Integreaza-te in gasca ei de prieteni, fi tu insuti! Cu timpul vei afla ce pasiuni are, daca aveti unele si in comun, cum este ea cu adevarat (poate ca nu-ti va mai place asa mult cand o vei vedea mai de aproape...nu ai de ce sa fi asa distrus), daca e topita dupa vreun golan, sau daca incepe sa-si creeze sentimente pentru tine!
Tu continua sa insisti! Dupa, toata viata, nu-ti vei mai putea stapani sentimeltele, vei avea mereu impresia ca ea era fata perfecta pentru tine, si vei ramane cu intrebarea: 'Ce s-ar fi intamplat daca as fi continuat sa lupt?"...
Nu mi se pare normal! Nu este bine! Tu cauta, momentan, sa o cunosti mai de aproape, mai bine! Este posibil ca sentimeltele sa te insele. Este posibil sa nu-ti mai placa.
De ce nu vrei sa afli ce sentimente ai cu adevarat? De ce sa renunti? In ce mod te-ai face de rahat? Daca prietenii ar rade de tine, ar insemna ca nu-ti sunt prieteni adevarati . Prietenii adevarati trebuie sa te sprijine in orice faci, sa te corecteze unde gresesti, sa iti fie sinceri, si mereu alaturi!
In plus, nu ai de ce sa renunti la TPU! Aici nimeni nu cred ca a gresit fata de tine! Si sper ca nu ti-ai facut un cont pentru a cere sfaturi in legatura cu draguta ta . Pentru ca NU MERITA!
Nu te mai obosi! Incearca sa privesti de afara! Incearca sa inveti sa privesti lucrurile cu calm, cu rabdare, cu sentimente de dorinta si putere!
Nu renunta nici la fata aceea, nici la TPU! Noi iti suntem alaturi!
Sper ca m-ai inteles, ca ti-am fost de ajutor, si ca-mi vei urma sfatul !
Bafta
Iti multumesc foarte mult de sfat,sa stii,ca imi este de folos, nu m-as fi gandit la asta, uite, as mai avea nevoie de sfaturi, daca vrei sa ma ajuti, baga id : chuppycracker@yahoo.com si vorbim pe mess.Si iti multumesc inca o data ca ai stat sa scrii acest mesaj si mi-ai mai raspuns la o intrebare tot cu un sfat asa detaliat, si apreciez asta!
Nu ai pentru ce sa-mi multumesti! Mie mi-a facut placere sa-ti raspund, si in plus, m-am vazut nevoita, vazand ca toti te cam luau la misto...
Iti bag id-ul cu placere, si o sa continui sa-ti dau sfaturi cu placere!
Deci nu ai pentru ce sa-mi multumesti.
Ma bucur ca ti-am fost de ajutor!
Sper ca n-o sa renunti la TPU! Bafta
Nu vad care este problema adica stai un pic daca tie chiar iti place de ea dc iti pasa de ce cred altii stii cum se zice Daca iti pasa cu adevarat de ceva nu renunta! Iti pot vb din experienta si mie mi-a placut de una care m-a refuzat din cauza ca o sa o las pentru alta si a renuntat la ea si mi-am pierdut sansa! Si oricum daca nu va simtii la fel asta este pur si simplu nu a fost nu renunta la viata si distractie pentru o fata ca nu are rost!
Buna!
hai sa-ti zic ceva, nu te da batut, orice s-ar intampla! incearca-ti norocul, nu se stie niciodata.
stii ce se spune? daca nu incerci, ai pierdut deja.vei ramane cu regretul ca n-ai incercat.
incerca, poate va fi ceva frumos! bafta!
Uhm. Vrei sa te cunoasca? Du-te si fa cunostinta cu ea, nu musca, nu se intampla absolut nimic daca faci chestia asta, si daca zambesti si esti politicos cu ea, poate chiar sa stea de povesti cu tine. Iar dac-o sa te placa, atunci o sa fie si mai bine de tine, insa daca te respinge, asta este.
Toata lumea crede ca este o cale spre inima oricarei fete si orice om poate ajunge la ea daca stie drumul, dar e fals. Informatiile inspre calea unei fete stau in firea ta, si cine esti tu, nu cati bani ai, cati ani ai, unde stai, ce natie esti si asa mai departe.
Fa cunostinta cu ea, las-o sa priveasca inauntrul tau si las-o sa decida daca te place.
Daca nu, inevitabil vei cunoaste persoane in continuare si din ele va rasari iarasi cineva care-ti va face genunchii sa tremure iti promit.
Nu renunta niciodata la persoana iubita sti cum se spune :,, Nu exista lucruri dificile doar oameni care renunta prea usor''