Daca e o persoana suparacioasa din fire, probabil asta e o reactie normala pentru ea. Prezenta persoanei iubite ar trebui sa fie de ajuns... si strictul necesar ca sa traiti frumos revelionul. Adica se poate si fara pregatiri speciale.
Sper sa gasiti o cale sa va intelegeti mai bine. Poate ii trece de la sine supararea nu cred ca trebuie sa insisti cu telefonul, dupa mine nu ai cine stie ce vina. Ar fi putut face ea in locul tau pregatiri, daca voia neaparat ceva special.
Având în vedere că aproape tot anul a fost pandemie si restricții cred ca puteai sa faci si tu un minim de efort sa faci ceva de revelion.
Eu o pot intelege ca s-a plictisit si avea nevoie de ceva mai diferit, ceva mai alert asa ca cumva are dreptate.
Plănuiesc ceva distractiv pentru voi, o călătorie sau o mica petrecere ceva orce si scrie-i un mesaj sa o intrebi daca este de acord.
Sincer, mi se pare extrem de imatură. Adică și cât de rău să se fi supărat, tot trebuia măcar să-ți răsoundă la apel să vadă ce ai de spus. Cred că s-a obișnuit prea rău să îi accepți toate rahaturile și să te ții după ea prea rău când e supărată. Ignor-o și tu. Dacă zice ceva, îi poți zice că tu ai încercat s-o contactezi dar dacă nu vrea să vorbească să fi sănătoasă, că n-o să stai toată viața să te rogi de ea să vorbiți
Scrie-i asa:
"Am bănuit ca nu te mai întorci si ti-am trimis lucrurile la maica-ta. Ultima chirie se plătește pe 10. Îmi poți trimite banii, nu te obosi sa bați drumul degeaba.
Un an nou fericit!"