| Laviniu67 a întrebat:

Salut, prietena mea momentan inca sufera dupa fostul ei prieten. Mi-a interzis sa mai mergem intr-un anumit mall pe motiv ca acolo merge ea cu el. Ea fiind anul 4 si eu 6 o mai ajut la invatat, ca dupa sa imi zica ca asta ii aminteste de fostul ca si el o ajuta. Acum 2 zile am facut sex si mi s-a intors stomacul pe dos cand am auzit-o vorbind de el. Imi este sila sa mai fim intimi acum.
Ce sfaturi aveti?

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Cred ca fata nu s-a vindecat de foasta relație și ambi v-ati grăbit începând o relatie.
Orce om ce a avut o relație mai de lunga durata, care la marcat sau din care a avut de invatat niște lucruri ajunge sa mai vorbeasca despre ce a fost.Dar daca, consideri ca este un lucru exagerat si deranjant mai bine spune-i in fata si luati o pauza. Puteti rămâne prieteni sau rupe legătură de tot o vreme până considerati ca a trecut peste.
Nu cred ca vrei sa fi plasament.

7 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Pana si in pat plange dupa fostul laughing fugii mancand pamant cu tot cu florii

| sierra1 a răspuns:

"Acum 2 zile am facut sex" - dacă atunci ți-a invocat numele TĂU, mai trecă-meargă, altfel e de neconceput

| Drimmero a răspuns:

Tie iti mai trebuie multe motive pentru care sa-i dai papucii? Fugi fratioare de asa ceva, fugi cat te tin picioarele si plamanii, e irecuperabila.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Asta e! Si-a gasit un fraier sa-i dea meditatii gratuite sau contra sex.

| AliGab a răspuns:

Sa o lasi singura sa sufere in liniste dupa el.

| mgtow a răspuns:

Laso cu fostul

| Mosotti a răspuns:

Si daca a vb de el ce mare lucru? Ca doar n-a vb de crime si de dat in cap.
O sa sufere un timp dupa ala si o sa-i treaca, nu e problema, daca o placi mergi inainte cu ea, nu te lasa.