Atata te plangi,asta fata numai te vrea ea acuma cauta altul pe omegle si asta e, e vina ta ca ai iubito, ai crezut in ea, cine stie daca nu te si insela de mult, asa ca numai dramatiza atat si fi barbat si numai plange dupa o fata
E greu sa treci peste... daca nu stii cum e degeaba. pentru ca intr-o reatie la inceput zici ca va tine un infinit dar de fapt nu e asa. eu am avut o relatie ciudata.a dica nu ciudata. am inceput sa vorbim dintr-o greseala si incredere si dupa sa se indragosteasca.
Stiu ca e foarte greu sa treci peste sa nu crezi ca eu n-am fost in situatia ta sau ca nu te inteleg dar daca ea deja umbla dupa alti unde e iubirea ei fata de tine?
Nu te sfatui sa te impaci cu ea, deloc. fata se joaca cu tine, s-a jucat de fapt si deja nu mai are nevoie de tine. ar fi bine sa o uiti si sa mergi mai departe, o sa iti fie greu, de acord, dar oricum - decat sa te amagesti singur si sa te chinui mai bine renunti de tot la ea si iti vei gasi pe cineva care va tine la tine si veti fi fericiti impreuna!