Eu zic ca cel mai bine e sa ii dai ceva care sa poata pastra mereu si sa aiba o valoare mult mai mare sa zicem in loc de o poza pe net modificata etc etc.
Uite iti dau cateva idei de cadouri pe care i le-am facut eu prietenului meu si pe care cred eu ca i le-ai putea face si ei:
- un puzzle cu voi 2 (e intre 30-70 lei-depinde de forma si marime)
- un glob de cristal e putin mai scump ala tot asa cu o poza cu voi(sau chiar un ingeras-i-ai arata ca ii doresti binele si in acelasi timp ca vrei sa o protejezi)
- o bratara pe care sa gravezi de ex pe fata initiala ta si a ei si pe spate "Te iubesc-si data"
- mai gasesti si felicitari muzicale, sau personalizate(striga numele cand o deschizi) in care poti adauga tu o poza cu voi si niste versuri sau asa ceva
- un album cu poze cu voi si intre poze sa scrii tu detalii despre poza si eventual un eveniment care s-a intamplat in timp ce ati facut poza si va face sa va bucurati(astfel nu veti uita niciodata ce s-a intamplat atunci)
- un tort in forma de inimioara sa scrii "Te iubesc iepuras" sau ceva haios si o floare
Sunt multe lucruri pe care i le poti darui si oricum astea sunt cateva idei minore.Tu trebuie sa stii ce cadou sa ii iei, pentru ca tu o cunosti si tu stii ce vrea si i-ar placea. Sa ne zici pana la urma ce ai rezolvat>
O scoti si tu in oras sau ii iei ceva micut care spune multe WTF?
Sau va stiti de pe net? :->
Orice i-ai da, cred ca ar aprecia mult mai mult daca ar fi real, nu crezi?
Pai ar trebui sa ii cumperi o bratara un lantisor ceva ca sa isi aduca aminte de tine dar daca nu ii cunosti gusturile nu ii lua pentru ca poate nu ii place si ai dat bani degeaba sau mai poti sa ii cumperi un buchet de flori sau sa o scoti in oras sau sa ii cumperi un ursulet pe care sa scrie i love you fetele vad mereu asta ca fiind ceva romantic
Cel mai dragut ar fi o poza cu voi sarutandu-va pe care s-o editezi in PhotoScape si sa scrii un text dulce cu rosu!