Toti avem perioade de genul sau chiar asa ne e construită viata (exemplul meu).
Si eu am senzatia mereu ca sunt urmărită de ghinion si toate imi merg pe dos.Dar iti spun un lucru,toata starea si toate necazurile tie ti se datorează. Cred ca tu ai in cap un plan de care ti morții sa il indeplinesti si se face greu obținut sau iti e frica,ca o data facut nu iti va fi bine sau nu iti va plăcea si atunci totul iti e cu susul în jos.
Spre exemplu,ai strânge bani sa iti iei ceva,doar ca acel ceva e destul de scump si trebuie sa agonisesti mult.Tu sti ca lucrul acela o sa ti-l permiți sigur la un moment dat,dar in acelaș timp l-ai vrea pe loc.Iar cand esti aproape sa il obții, stai si te gândesti daca o sa iti placa.
E greu de explicat dar in general stările astea au rădăcini mai adânci impamantenite in mintea ta, in dezvoltarea ta, il felul în care te-ai schimbat sau maturizat.O dată ce realizezi ca trebuie sa iti schimbi obiectivele, ca trebuie sa faci anumite lucruri importante apare si stresul.
Cand nepasarea si scarba pentru existenta vor deveni modul tau de a exista, atunci sa nu plangi ca nu ai situatii ca astea... nu cred ca pot sa-mi amintesc de vreo cearta in public sau de vreo cearta la nivelul celei/celor propuse de tine ca sa se mai si tina in lant. Na', viziunile si abordarile sunt impartite.
Cum poți să treci cu vederea când știi că ai dreptate,dar,alții incep show-ul. Nu sunt genul care sa întoarcă și celălalt obraz. Cum naiba reușesc să îi atrag?! Pe cuvânt,sunt un om ok,dar, just. Nu halesc mincinoșii și prefăcuții, dar, numai de aia am parte. Și niciodată nu intorc obrazul cum s-ar zice, nu din orgoliu, din principiu. Nu pot lăsa pe cineva care nu are dreptate să câștige...
Încearcă să faci ceea ce te relaxează și îți place și uită de tot ce e "rău" în jurul tău. Încearcă să fii mai bun cu ceilalți chiar dacă ei nu sunt cu tine. încearcă să accepți oamenii care sunt fiindcă la rândul lor sau a altora te acceptă așa cum ești tu! Încearcă să uiți de probleme când ajungi acasă, ține-le pentru tine sau spune-i soției pe un ton calm și găsește soluții, împreună cu ea, ce ai putea remedia la asta! Descoperă ceva plăcut, citește ceva, uită-te la ceva filme/seriale, fă sport, etc. Trebuie să fii tu pozitiv, nu neapărat să zici că " gata, mâine voi fi pozitiv", trebuie să vină natural odată! Sunt perioade mai bune și perioade mai dificile. mereu vor fi așa! Spor!
Florin123y întreabă: