Bună.
Și ce de nu vă mai vedeți după clasa a VIII-a?
O prietenie poate dura și o veșnicie, liceul nu este chiar o așa mare piedică!
Vorbește deschis cu ea.
Succes pe viitor în tot ceea ce faci, să auzim de bine!
Pa, pa.
Eu cred ca merita. Oricum, dupa clasa a 8-a este posibil chiar sa nu mai pastrati aceeasi legatura si fara sa ii spui ce simti pentru ea. Plus de asta, daca ii spui nu o sa ramai cu regretul ca nu i-ai spus. In viata ajungem, mai degraba, sa regretam ce nu am facut, decat ceea ce am facut.
Salut
Dacă vă cunoaşteţi de atâta timp, posibil mai în măsură de a răspunde la această întrebare eşti chiar tu. Deoarece probabil ai putut opserva ce atitudine are ea faţă de tine sau cum e în compania ta.
http://www.jw.org/......intalniri/
Cele bune.
Sigur ca ar merita.Trebuie sa fii hotarat sa primesti ambele raspunsuri, chiar daca acesta va fi negativ.
DA merita. Si de unde stii ca nu o sa o mai vezi. In viata e posibil orice.Si nu cred ca ai risca sa nu mai fiti prieteni, mai ales daca fata e de treaba. Succes
Spune-i direct ceea ce simti, nu te pierde cu firea si invit-o undeva si spune-i poate in locul vostru secret(daca il aveti)chiar dac risti vei fi cu inima impacata.
"Ar merita?" Ce-i cu intrebarea asta?
Fii sincer cu ea si spune-i pentru ca poate mai tarziu o sa-ti para rau ca nu ai facut-o . Nu risti nu castigi.;-)