Iti inteleg situatia. Singurul sfat pe care ti-l pot da este sa rezisti si sa fii calm. Cand vei avea ocazia de a fi singur cu tatal tau, purtati o discutie si incearca sa aduci in relief tocmai aceasta problema si incercati sa cautati cu calm o solutie. Nu iti stiu varsta, daca esti mic iti poti ruga bunicii sa poarte aceasta discutie, dar din nou, cu calm. Daca esti mai mare clae vei avea taria de caracter de a te pune in fata faptului implinit. Daca este cazul si vei ajunge la o intelegere, o astfel de discutie o puteti avea si in 3, astfel poti sa o infrunti atat pe acea femeie cat si propria teama. Sper ca te-am ajutat!
Problema este ca daca cineva incearca sa poarte o discutie cu tata, pur si simplu pleaca si nu ii poti explica absolut nimic. Si am 17 ani
Ti-as recomanda sa poti sa iei legatura cu cineva apropiat tatalui tau, evident exceptand-o pe femeia aceea, si care sa poate sa ii explice ca ceea ce face te afecteaza pe tine atat psihologic, aici existand posibilitatea de a ramane cu traume sau diferite sentemente aditionale, cat si din punct de vedere profesional, conflictul asta afectandu-ti educatia si cred ca nimic nu este mai important pentru un parinte decat sa isi vada copilul realizat.
Bunicul meu este genul de om intelept care rezolva toate treburile cu cap, iar cand incearca sa ii explice tocmai ce ai spus tu mai sus, pur si simplu e dezinteresat. Norocul meu este ca am reusit cat de cat sa ma maturizez de pe la 11 ani pentru ca am trecut prin multe momente dificile si in afara de asta, am oameni care ma sustin si nu imi afecteaza edicatia. pur si simplu nu ma simt impacat cu gandul ca tatal meu se comporta in felul in care se comporta.
Singura soluție după părerea mea e sa te înțelegi cu femeia aceea și tatăl tău se va comporta mai bine cu tine.nu incerca sa i zici nimic de rău de ea fiindcă nu o sa te creadă și mai rău faci.
maritor întreabă: