Nu mai are rost să încerci să te împaci cu ea, nu te merită.
Dacă fetița e a ta ai dreptul să o vezi.
Atunci i-am dat pentru prima data o palma serioasă.
Eu să fi fost în locul ei, procedam la fel.
Ai dat o palmă, ți-ai dat foc la valiză.
Să te întorci, merită, dar nu poți să te mai întorci.
Părerea mea, mai încearcă o împăcare, dar o singură dată.
Apoi bagă divorț.
Amice, dacă tu încă mai crezi că fetița aia e copilul tău, ești mai naiv ca un copil care mai crede încă în Moș Crăciun!
Fii mai bine fericit că ai scăpat de panaramă - meriți ceva (mult) mai bun!
Situatia asta este foarte complicata pentru ca amandoi a-ti gresit.In primul rand ai gresit cand ai inceput o relatie serioasa cu o persoana necunoscuta la vrasta de 17 ani. Apoi ca nu te-ai asigurat daca este fetita ta dar pentru asta nu este tarziu,apoi ca nu ai luat-o pe ea si pe fetita cu tine intr-o chirie si ai acceptat sa te tina parintii ei chiar daca esti barbat si cap de familie si pe urma ca ai inceput sa pierzi bani aiurea in conditiile in care ai copil mic de intretinut.O femeie ce vede ca are un copil de crescut si barbatul ei nu este capabil sa faca rost de o casa,sa tina de bani macar daca tot sunteti in situatia asta va cauta in alta parte mai ales daca este si mai mare decat tine.
Nu zic ca ea nu a gresit cautand in alta parte si probabil inselandu-te, dar cred ca tu in momentul in care ai vazut ca scandalul era mereu in toi, deja incepe sa te respinga trebuia si tu sa revi cu picioarele pe pamant nu sa o injuri, jignesti si bati.
Acuma degeaba o iubesti pentru ca, cale de intors nu mai este.Ce poti sa faci este sa ceri un test de paternitate si daca este copilul tau sa ceri in instanta drept de vizita sau custodie comuna.
Odata ce faci reprosuri, e clar ca relatia nu are cum sa mearga, chiar daca faci parte dintr-o cultura patriarhala - stii tu care. Scandalurile, iarasi, imi dau de banuit; asta nu e viata sa traiesti in scandaluri (''ciondaneli'') Ce e aia ca mai pierdeai, mai castigai? Fii realist! Pierdeai. Jocurile nu sunt facute sa castige onor clientela. Pe scurt, esti instabil emotional in cel mai bun caz; cred ca s-a sticat familia, din nenorocire. Pacat!
Ehei, dragii moșului, știți vorba ceea: „Din asfalt nu faci grădină, nici din curwă gospodină"...
Doamne ce poveste...
Renunta la tot asculta ruga mea...
Eati viata inainte nu te intoarce...
Vei suferi mai mult
Gandeste-te la copilaria ta.Nu cred ca merita sa te intorci si sa va impacati iar fetita ta sa suporte toate ce vor urma. Va fi exact ca tine. Copii trebuie facuti cu cap, nu asa ca vrei sa ai o familie si atat. Trebuie sa te intelegi bine cu persoana aia nu sa regreti dupa.
Cu durere pe inima iti spun, imi pare rau de fetita ca va creste fara un tata, iar mama-sa o va creste greu.Iar astfel de femeie, cum ai descris-o tu, nu pare sa isi ia angajamentul de mama.
Istoria ta i se va repeta ei.
Frate stiu ce e in inima ta e greu stiu dar nu mai are rost sa incerci ce poti face tui este sa nu te lasi trebuie sa te dezvolti sa evoluezi in cineva mai bun sa pui totul la spate sa incepi sa iti schimbi viata uite du-te la sala citeste invata cat mai mult sa te dezvolti gasesti alta fata si incearca sa ii arati ei ca ai trecut peste ca daca nu doar ii hranesti orgoliul stiu este greu dar timpul sterge orice rana doar asteapta asculta-mi sfatul si ai sa vezi ca o sa fie mai bine si in legatura cu fata e dreptul tau prin lege sa te lase sa o vezi deci ea nu are ce sa fac nu te teme trebuie doar sa titi ceeri drepturile in fata legi succes frate sper ca raspunsl meu tea ajuat.
Ar merita sa te întorci doar pentru fetiță... Doar sa vezi ce mai face si dupa sa pleci si sa-ti vezi de viata ta in continuare.