Heii! Interesanta intrebare... Stii,asa cum au spus si ceilalti,deja nu mi se pare ca iti mai este prietena. O prietena adevarata nu ti-ar fi "scos ochii" pentru asa ceva.Din contra,te putea ajuta,te sfatuia, te consilia etc... In cazul tau, asta deja nu mai este o prietenie adevarata.Cred ca solutia cea mai potrivita ar fi o discutie serioasa despre relatia voastra,care, se pare ca s-a racit(In cazul in care tu iti mai doresti sa fiti prietene). Daca nu, ignoranta si indiferenta sunt cele mai bune tratamente Nu pierde vremea pentru lucruri puerile cum ar fi glume pe seama ei, replici nepoliticoase sau batai de joc.Arata-i ca tu esti mai matura,iar toate lucrurile acelea dau dovada doar de prostie si de inconstienta Daca vrei sa pari o fata desteapta,inteleapta si cu capul pe umeri,discuta cu ea sau trateaz-o ca pe un strain Sa stii ca se va lecui repede si singura. Va constientiza prea tarziu ce prietena valoroasa avea si a pierdut-o pentru un bulache de baiat Astfel de lucruri nu ar trebui sa strice o prietenie asa de stransa cum spui tu.O ruda mai apropiata de varsta ta te-ar putea intelege mult mai bine (cum ar fi o sora sau o verisoara ). Daca nu,gaseste-ti o prietena cu care te intelegi,iesi la plimbare cu ea,faceti activitati mai multe impreuna,iar cealalta, vazandu-te ca ai inlocuit.o, va tanji in sinea ei dupa vremurile in care voi va jucati sau va distrati.Nu trebuie sa te ingrijorezi. Timpul nu se opreste in loc doar de dragul unei fete. Succes si ai grija de tine! :X
Multumesc foarte frumos. Se vede ca ai un caracter de invidiat. Imi dau seama de asta prin cuvintele scrise. Mi-ai fost de folos de asta ti-am dat funda. Msc
Ai putina rabdare, daca e asa toanta o sa ramana in curand cu buza umflata si o sa vina sa-ti planga pe umar. Nu e nevoie sa faci nimic, face ea tot, tu doar fii o prietena buna in continuare, si nu te lasa miscata de prostiile ei.
La fata aia nu poţi să îi zici prietenă. Oricum, las-o să se mândrească şi ea că are prieten că atunci când numai are sigur te va căuta să fiţi din nou cum aţi fost . Caută altă fată să te ajute la nevoi, iar ca să îi închizi gura... fă-o şi tu pe şmechera
Pai nu cred ca are ceva cu tine, te tachineaza doar, eu am 16 ani si colegu meu de banca e cel mai bun prietenal meu si ne injuram ca la usa cortului da nimeni nu se supara, asa comunicam noi, poate asa e si prietena ta.
Nu ...ai nu ti prietena aia deja o poti numi dusman... evito.no ma baga in seama si cu timpu daca chiar zici ca ti prietena o sa isi deie seama singura ca a gresit si o sa isi ceara scuze
Incearcaa sa-ti faci un prieten.mai maree, si cat se poate de dragut.
dcaa nici asa nu merge...bate-ti si tu joc de eaa furandu-il.bine poate nu se ajunge chiar acolo. sper sa te ajute. funda?
Cam asa patesc si eu cu prietena mea, dar nu ca isi bate joc de mine ci nu crede ca eu am avut vreo 17 prieteni si ea numa 5 sau cam asa... spune ca eu mint si ca ma dau mare. Astia nu ne mai sunt prieteni! Incearca sa o ignori! La mine a mers pentru ca e o urata si juma' si numai cu mine se mai intelege cu mine din intreaga cls( e colegamea de banca )
Nu o mai baga in seama. Scurt si la obiect. Daca isi va da seama ce prostie a facut, o sa vina sa isi ceara scuze, daca nu, nu e prietena ta cea mai buna.
anonim_4396 întreabă: