| alin88 a întrebat:

Salut prieteni! Sunt pus intr-o situatie foarte dificila. Luna viitoare am nunta iar zilele trecute bunica viitoarei mele sotii a decedat. Se spune ca pana-ntr-un an de la un deces in familie nu se fac nunti. Problema este ca totul este aranjat si nu mai putem da inapoi. Ce se poate face?

11 răspunsuri:
| adryanb27 a răspuns:

Sa stii ca asa e cum zici tu, da stiu cazuri in care nunta a avut loc, si nu t panica, mai lasa superstitiile si vrajelile astea ortodoxe, [stiu 1 caz in care a murit 1 parinte a mirilor cu o saptamana inainte, aia c puteau sa faca sa anuleze nunta?] viata merge inainte, conteaza sa va iubiti mult, sall si casa de **** [sa nu vi se bage nimeni in ea, adica in viata voastralaughing] sper ca a prins gluma, noroc

| ANdrei_6696 a răspuns:

Din pacate pentru voi nu puteti face nimic. E mare pacat sa faci nunta in acelasi an cu un deces in familie.

| -'anonimaA'-anti-fundita- a răspuns:

Sa mergeti inaintewinkingasta e. nu e vina voastrasad

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Să faceţi nunta. sincer astea sunt doar lucruri spuse, puţine persoane ţin cont de aşa ceva. Dacă vrei să ţi doliu îl ştii dar în suflet, nu îmbrăcându-te într-o culoare, sau evitând anumite bucuri. Fiţi fericiţi şi bunica ei şi-ar fi dorit asta!

| EUSIATIT a răspuns:

Stai linistit asta este [mortii cu mrtii vii cu vii] bine ca nu este unul din parinti] nunta trebuie sa mearga veti lasa muzicz la mireasa maqi incet socri nu vor dansa iar voi trebuie sa mergeti inainte [au fost cazuri cind era nunta in curte si mortu in alta camera.[ceva neprevazut [sti cineva cind si cine moare? nu /hai casa de piatra

| gabriela a răspuns:

Faceti nunta. In aemenea cazuri, cand totul este deja aranjat nu se da inapoi. Eu fac act notarial ca dupa mine sa nu se poarte doliu, si ultima mea dorinta este sa nu se planga, iar dupa inmormantare toti cei dragi sa mearga inainte cu amintiri frumoase despre mine. Nici doliul, nici restrictiile traditionale nu rezolva problema. Viata merge inainte... poate apare o alta viata in locul ei! Casa de piatra!

| ``/~/~/ `` a răspuns:

Mergi inainte.winking stiu pe cineva caruia i-a murit bunica cu 2 zile inainte de nunta si nunta a avut loc happy. mortii cu mortii viii cu viii.big grin

casa de piatra!big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care e problema? ea a plecat in drumul ei.se odihneste. voi aveti de trait o viata.am spus DE TRAIT. ce va impiedica? si cine a fixat termenul de doliu? rudele? sa fim seriosi. mie mi-a spus bunicul meu sa nu port doliu ca sunt baiat tanar. eu l-am purtat in sufletul meu si port respectul si amintirea si acum dupa 20 de ani. poti sa inchini paharul si sa spui; Dumnezeu sa-l ierte, multi ani traiasca.si cine nu gusta gluma, inseamna ca nu are simtul umorului.

| gabylovee13 a răspuns:

Faceti nunta

| sunmar a răspuns:

Trebuie sa mergeti inainte cu toate. ce stiu eu din experientza personala.ma rog in familie.se spune ca e de preferat ca toate pregatirile sa nu se faca in casa in care a trait si decedat .defunctul.in rest.pana la urma era bunica, problema era daca era parinte sau cineva apropiat.
"casa de piarta si multa fericire"

| alina_7294 a răspuns:

Mortii cu mortii vii cu viii! faceti nunta nu dati inapoi si pe aceasta cale vreau sa va urez depeacuma casa de piatra si mult noroc!