Bai Alex Mp3 tu esti tampit sau ce ai? Ce crezi mai ca rezolvi daca faci pe inteleptul? Tu crezi ca ea nu stie ca a gresit? Nesimtitule! Ce vii tu aici cu afirmatiile astea?
Daca cineva e "foarte foarte prost " acela esti tu mai magarule. Stii tu cum ai fi reactionat daca ti s-ar fi intamplat asa ceva? Cine garanteaza ca tu nu ai fi facut la fel? Crezi ca de asta are nevoie acum?
Nu ii mai da tu sfaturi si nu o face tu sa inteleaga ce scrii tu, lasa ca are de unde lua un sfat bun de la ceilalti care intr-adevar ii sunt alaturi, prin indemnurile si parerea lor de rau, chiar si asa virtual, nu ca tine, un dobitoc...
Lasa ca "baga ea la cap " si singura, dar nu ce ai spus tu...
Si de parca nu ar fi fost destul, mergi cu nesimtirea si mai departe cersind o nenorocita de funda. Pai tu crezi ca numai la funda se mai gandeste ea nu? De asta are ea chef - sa imparta funde prostilor care isi tot dau cu parerea si din ale caror vorbe nici macar parerea de rau nu se vede...
Rusine sa-ti vie bai om de nimic ce esti!
Scuze ca te intreb, dar cum a murit?
Imi pare rau pentru tine, si la mine cand aveam 8 ani mi-a murit bunicul(stiu, nu e acelasi lucru)dar pentru mine insemna enorm, doar pentru el mergeam in fiecare saptamana la tara
Acum ma duc de 2-3 ori pe an la tara
Chiar imi pare rau
Mi-au dat lacrimile citind povestea ta, imi pare sincer rau.Ai grija de tine si sa alegi de la viata tot ceea ce e bun, fi tare si nu te lasa doborata de obstacole asa de usor.
Imi pare nespus de rau pentru tine`...
Este foarte rau sa pierzi pe cineva drag de la o varsta asa frageda...
Si eu mi-am pierdut un parinte.Pe tata. A plecat cand aveam mai mult nevoie de el.De niste sfaturi.Nu va inchipuiti cat de greu e sa te trezesti dimineata la ora 6, sa aflii ca tatal tau a plecat in ceruri. El a avut cancer.Patul meu era langa al lui.Mereu imi spunea 'te iubesc' si imi promitea ca se va face bine.Acest 'bine' pentru el, era doar un vis.Mama m`a trezit la 6 dimineata, de fapt, eu m`am trezit.Si am intrebat ce face tati si cum se simte. mi-a zis ca doarme.Eu am intors capul sa il vad. Tata plecase deja.Nu mi-am putut lua un adio si sa ii spun ca imi va fi greu fara el. Locuia la Bucuresti.Eu stau in judetul Ialomita.In fiecare sambata mergeam la el, eu cu mama sa vedem ce face. Daca as spune toata povestea vietii lui, nu mi-ar ajunge 1 luna.Nu plang des dupa el, pentru ca sunt ceva mai puternica. Dar cand am auzit fulgerul ce m`a trasnit pe moment, am inceput sa zbier.Ma auzea tot blocul.Nu ma mai interesa ce era in jurul meu.Nu mai tineam cont de nimeni si de nimic.Seara,cand incepea priveghiul ala, eu nu am putut sta. M`am dus la verisoara mea sa dorm la ea.Toata noaptea am plans.Cand am mers cu el pe ultimul drum, nu mai aveam lacrimi, pentru ca pe toate le-am risipit in ziua mortii lui.Alexandra,te inteleg foarte bine pentru ca si eu am suferit extrem de mult. Tatal este egal cu mama.Sincer,nu am facut comparatii. E ca si cand ti-ar muri mama.Acum,nimic nu mai e la fel fara el.Nimic nu mai este cum era.De sarbatori venea si imi aducea cadouri jucarii si dulciuri. Aveam 11 cand a murit. O copila...Mereu ziceam ca nu e adevarat ce se intampla. Dar de fapt era. M`ai impresionat foarte tare. Dar, viata merge inainte.Ai rude, familie care te sustin in tot si in toate.Eu acum mai am doar pe mama bunica si fratele.Atat mi-a mai ramas din comoara.Iti doresc multa sanatate si putere!
Pupici
Da, eu l-am pierdut pe tati, acum doi ani. A facut infart.Asa imi doresc sa il vad si imi pare foarte rau ca stii cum e aceasta durere.