Bai Alex Mp3 tu esti tampit sau ce ai? Ce crezi mai ca rezolvi daca faci pe inteleptul? Tu crezi ca ea nu stie ca a gresit? Nesimtitule! Ce vii tu aici cu afirmatiile astea?
Daca cineva e "foarte foarte prost " acela esti tu mai magarule. Stii tu cum ai fi reactionat daca ti s-ar fi intamplat asa ceva? Cine garanteaza ca tu nu ai fi facut la fel? Crezi ca de asta are nevoie acum?
Nu ii mai da tu sfaturi si nu o face tu sa inteleaga ce scrii tu, lasa ca are de unde lua un sfat bun de la ceilalti care intr-adevar ii sunt alaturi, prin indemnurile si parerea lor de rau, chiar si asa virtual, nu ca tine, un dobitoc...
Lasa ca "baga ea la cap " si singura, dar nu ce ai spus tu...
Si de parca nu ar fi fost destul, mergi cu nesimtirea si mai departe cersind o nenorocita de funda. Pai tu crezi ca numai la funda se mai gandeste ea nu? De asta are ea chef - sa imparta funde prostilor care isi tot dau cu parerea si din ale caror vorbe nici macar parerea de rau nu se vede...
Rusine sa-ti vie bai om de nimic ce esti!
Mi-au dat lacrimile cand am citit povestea ta. Imi pare rau pentru tine. Nu am trecut si nici nu as vrea sa trec prin asa ceva. Incearca sa te aduni, incearca sa privesti spre viitor cand vei avea si tu un copil, invata ca sa ii poti oferi tot ce ti-a oferit mama ta sa fii la fel de buna ca ea. Arata-ne ca esti mai puternica decat credem noi si asteptam sa auzim vesti despre tine. Pwp
Nu e situatia mea si chiar nu mi-as dori, insa ti-am citit povestea si ma coplesit putin tristetea, ducandu-ma cu gandul la bunicul meu care a murit acum un an si ceva; de cand eram micut pana acum cativa ani mi-a fost ca al doilea tata ( tatal meu e un nesuferit ). Desigur ca nu pot sa inteleg prin ce ai trecut in toti anii astia insa imi pare sincer rau pentru mama ta, insa cred ca e bine ca ai amintiri si sentimente fata de ea deoarece in felul asta nu o vei uita niciodata si vei stii intotdeauna ca a fost acolo candva. ( Imi pare rau daca comentariul meu te-a intristat mai rau sau am spus ceva care sa te supere, peace )
Pai tu nu te-ai maturizat deloc. daca mama ta era un inger, inseamna ca e in rai. tu de ce plangi? crezi tu ca ingerul de mamica ta, ii place ca te droghezi? ca bei? si ca nu te mai maturizezi odata? ea incearca probabil de acolo, tot ce poate. da tu aici pe pamant nu faci nimic decat sa plangi si sa te droghezi.pacat ca mamica ta e inger degeaba.nu o ajuti cu nimic.si nici pe tine. a mea mama este in viata. dar e batrana si se va duce in drumul ei. voi merge si eu dupa ea.cind o fi. dar nu o sa ma apuc de droguri si de baut.ci o sai cinstesc memoria si o sa fiu un om bun mai bun decat oricare. cand oi pleca dincolo sa nu se rusineze cu mine asa cum si pe pamant s-a mandrit cu fii ei.alexandra.trezestete si maturizeaza-te.
Uite stiu ca nu te va ajuta prea mult. Ai mai auzit asta. IMI PARE FOARTE RAU. eu am amandoi parintii si chiar m-a emotionat si pe mine cand ai spus ca ai vazut acea fata care i-a spus mamei ei ca o iubeste. Stiu ca e foarte dureros si cand am citit tot ce ai scr is mi-au dat lacrimile. Nu prea asi putea ajuta pentru ca nu am trecut prin asa ceva. Imi pare rau pentru tine. Sper sa reusesti sa treci peste asta
Mi-au dat lacrimile citind povestea ta, imi pare sincer rau.Ai grija de tine si sa alegi de la viata tot ceea ce e bun, fi tare si nu te lasa doborata de obstacole asa de usor.
Imi pare nespus de rau pentru tine`...
Este foarte rau sa pierzi pe cineva drag de la o varsta asa frageda...