Din ce zici tu... ai un iubit FOARTE GELOS! Mai trebuie si putina libertate, parerea mea
Spune-i, ce-i asa de greu? Ok, poate am inceput c-am prost, mai ales ca prima propozitie pare cam nesimtita. Incearca totusi sa vorbesti cu el, incearca sa-i spui ca te simti incatusata, ca-ti ia din libertate, incearca sa comunici cu el incat sa inteleaga. Zii ceva de genul : " Incep sa ma indepartez de prietenele mele care mai au si ele prieteni, daca nu puteam sa dau ochii cu baietii pentru ati face tie pe plac acum nu mai pot da ochii cu nimeni ", imi fine acesta este doar un enunt, vezi tu ce-i spui. Apropo, chiar te iubeste, chiar il iubesti? Esti sigura ca este atat de posesiv doar pentru ca tine la tine sau mai are si motive ascunse, presupun ca stii la ce ma refer. Sper sa nu imi ei in nume de rau opinia si sper ca te-am ajutat!
Foarte gelos. Spune-i ca ai si tu o viata personala si poti sa faci ce vrei. Daca nu ii convine, paraseste-l
Daca nu iar pasa nu sar interesa de tine iar era o problema ce vreti voi fetele nu stiu. daca nu ar fi gelos ai zice una doua cai rece si alte chestii
In loc sa te plangi pe aici cat de nefericita esti, si cat de nemernic e prietenul tau, mai bine l-ai lasa! ai sa vezi ce bine-o fii! sau ramai cu el legata de calorifer, k parca te vad cu el in 10 ani, el drogat fara servici, u cu 3 copii mici dupa tine si 2 slujbe! chiar nu pot sa zic ca-s mandru de tine..nu pot na...
Asta nu-i bine de loc sa stii mare greseala ca te-ai incurcat cu el.Nu-ti spun sal parasesti ca nu poti sti ce fel de intorsaturi poate avea problema, oameni paranoici au o imaginatie foarte bogata si asta.Intelegi devin periculosi eu cred ca ar trebui sal testezi si daca lucrurile o ia razna anuntati imediat parinti cu asta nu e de gluma.Nu ezita!
Scuza-ma, dar eu nu prea am inteles. Cum adica "imi interzice inca de la inceputul relatiei sa ma intalnesc cu alti baieti "?
Pana la urma e viata ta si nu o conduce el poti sa iei singura decizii desigur cred ca e okey sa te sfatuiesti si cu el in anumite privinte, dar un like e prea exagerat fa si tu la fel cu el si intreaba-l cum se simte dupa, nu cred ca lui o sa ii convina, daca nu merge nu am alta idee
Salut! sfatuol meu e sa discuti cu el si sa-i spui ca etsi o persoana libera, ca vrei si tu sa mai iesi cu fetele si ca nu ai intentia sa faci nimic rau, nu vrei sa-l inslei sau ceva. Poate ca a fost inselat intr-o relatie anterioara si de atunci nu imi are incredee in nimeni si pe tine te iubeste mult si de aceea isi ai toate masurile de precautie, ca sa zic asa, s anul te piarda. Eu, daca as fi in locul atu, nu prea as fi dernajata de asta, pentru ca nu am prieteni baieti, nu prea intru cu baieti in conversatii sua sa le trimti mesaje, s ale dau likeuri etc, cu exceptia a vreo 2-3 colegi cu care mai tin legatura strict probleme legate de teme si scoala, si nici seraa nu ies, nu merg in cluburi etc. dar tu daca esti o fire mai deschisa si mai plina d eviata, e pacat sa te simti nefericita din cauza interdictiilor lui, adr sfatul meu e s anul renunti nici la relatie daca va iubiti mult reciproc siin rest totul e bine, ci mai degraba sa lamuriti lucrurile si s aia mai multa libertate. bafta si sa fii fericita!
Daca, nu simtii nimic pentru el de ce sa iti mai pierzii timpul...Ce pot sa zic incearca sa discutii cu el sau desparte-te de el. E calea cea mai usoara...
Paraseste-l URGENT! Eu am avut o experienta similara...Gelozia e o boala si nu are nimic de-a face cu iubirea. Daca vei continua pasul urmator va fi ca te va lovi mai ales daca te va prinde cu o minciuna cat de mica...Gelosii ajung la stari paranoice si sunt in stare sa si ucida.Eu am scapat ca prin urechile acului de o tentativa de omor si l-am potolit cu reclamatia facuta la politie si condamnarea ulterioara.Viata fara libertate nu merita traita!