Scrie-ne intai ce varsta aveti amandoi si care sunt motivele mamei (acelea de ti se par tie aiurea).
În primul rând nu văd întrebarea, în al doilea rând ferește-te de fetele care pun în prim plan opinia părinților ci nu propriile opinii și sentimente. Depinde doar de tine dacă îmi asculți sfatul dar după vei regreta. Eu unul aș fi întrebat-o dacă vrea să aibă o relație cu mine și dacă zice că nu poate din cauza lu mamă-sa i-aș spune clar și frumos să îi aleagă mă-sa partener și drum bun și cale bătută, cu tot cu mă-sa. Așa sunt eu, doar ți-am spus un sfat. O relație nu va merge bine dacă părinții se vor băga, aia deja nu mai implică doar dorința voastră ci dorințe din exterior deci ce relație mai e aia?
Deja ai scris jumatate din mesaj cu propozitia: "va rog sa imi dati o sansa sa ma cunoasteti"
Incearca sa vorbesti fata in fata cu femeia. Daca ea nu te cunoaste bine, e si normala sa fie putin suspicioasa. Pe de alta parte daca te cunoaste deja destul de bine si nu o lasa cu tine, nu ai cum sa o mai convingi
Bafta