Nu i-o trimite Laurei. Pe Ioana o poti intreba si asa, desi nu mai are acelasi efect, ii poti trimite un mesaj sau o poti suna pe apel video (ai grija la fusul orar al tarii in care a plecat ea), urmand sa stabiliti ce sa faceti. Daca vreti ambii sa fiti impreuna sigur gasiti voi o cale . Fratele tau cred ca a fost gelos pe episodul cu tine si Laura (desi nu vad de ce), eu as spune insa sa nu ii trimiti filmarea / filmuletul. Vor aparea conflicte, iar Ioana nu a avut nicio vina (bine, nu e ok ca a adormit pe fratele tau, insa nu a facut-o intentionat din cate am inteles).
Mersi de sfat. Am sa șterg filmulețul și poza... Iar cu Ioana nu cred ca mai am nici o șansă deoarece s-a mutat în America din cauza ca tatăl ei a găsit un loc de munca foarte bun acolo. Chiar dacă as vorbi cu ea pe apel video și ar accepta este cam departe și nu as putea sa ma întâlnesc cu ea foarte des.
Poti incerca, macar sa nu te mai gandesti la asta si sa inchei capitolul definitiv. Iese ceva bine, daca nu macar ai incercat, insa e doar alegerea ta daca vrei sa o faci. Puteti pastra legatura si altfel, insa tu stii ce e cel mai bine pentru tine, nu altcineva.