Ar trebui să renunţi la ea.
Se pare că fost ta iubită nu este afectată de faptul că relaţia vostră s-a încheiat, ci din contra prin ceea ce a spus, afirmă că de fapt va folosit pe amândoi şi nu a simţit nimic pentru niciunul.
Ori e genu de persoană care așa se comportă în caz de pierdere, ori chiar n-ai prea fost mare lucru pentru ea. ori a făcut/zis asta ca să te facă gelos
Te-a căutat ca să îți spună că s-a culcat cu altul?
Nici nu ar mai trebui să o bagi în seamă, nu merită.
Poate a vrut sa îți afle reacția. Dar totuși nu mi se pare drăguț ce a făcut. Ieftinitura fata aia.
Cred ca vrea sa te faca gelos.
Dar e un lucru urat, murdar, sa-ti spuna ca s-a si culcat cu altul. Am o parere proasta despre ce a facut!
A facut chestia asta sa te faca gelos.Sunt si sanse doar sa minta.Sa te faca sa vorbesti cu ea.
Singurul lucru daca vrei sa il faci sa iti fie bine.Nu fii idiot, atat.
Sterge tot cu ea, blocheaza numar tot.Sa nu mai auzi de ea, niciodata. Orice tine de ea sters.Nu mai vorbi cu ea deloc.
O sa se simta atat de vinovata de ce a facut ca o sa iti scrie si scrisori.Doar sa nu mai ai contact cu ea, chiar daca insista.
Asta îți arată că nu tine la tine. Ideal este sa îți cauți pe altcineva și tu, cu excepția de a amâna contactul sexual pentru când ești sigur ca sunteți făcuți unul pentru altul, altfel te abonezi la încă o relație care se va termina urat sau va fi urata.
Si mi-a spus ca a facut-o din ciuda si nu sa sitit deloc bine ca a durat doar 5 minute si la lasat balta