Probabil Radu e amantul care o asteapta cu lucrurile castigate in urma divortului.
Probabil si cearta aia a fost analizata si fortata ca sa te enerveze pana la punctul s-o lovesti si sa aiba motiv in instanta.
Relatia ta scartaia cu mult de dinainte sa ii dai palma respectiva.
Incearca sa intelegi situatia si sa citesti printre randuri pentru ca nu vei primi raspunsuri clare/corecte.
Daca aveti copii sau parinti cu care locuiti, incerca sa faci asta cand nu sunt acasa. Ca se va ajunge la tipete si alte astea, si nu e cazul sa ii expui si pe ei.
Dar astea din pacate sunt lucruri la care doar tu poti sa iti raspunzi.
Si nu ai de benzina sa o plimbi pe doamna ca de aia te bati cu ea. Asa iti trebuie daca te-ai insurat la " Mireasa pentru fiul meu " =)). Asta
https://www.tpu.ro/trivia-amuzante/de-ce-sunt-asa-dragut/
nu tine mult la femei
Incearca la un club de swingeri poate acolo se calmeaza.
Ai gresit. Te-a adus unde a vrut ea (abia asteapta sa innebunesti). Daca a si inregistrat palma sau cumva are martori, obtine masina, casa si ce mai vrea ea. Inca nu ai idee de ce ar face asta? Esti naiv. Nu stiu daca acel Radu este amantul ei cum se sugereaza mai sus, doar un confident sau un avocat cu care se sfatuieste pentru probe. Dar ce ai facut nu e bine. Nu m-am uitat la problemele tale mai vechi. Sper ca nu esti vinovat si sa meriti tot ce-ti face.
Nu cred ca este bine ce ai facut ca ai lovit-o pe sotia ta asta nu dovedeste ca esti barbat, În privința lui Radu daca poti lua legatura cu el ar trebui sa să-i dai intânlire față in față pentru a rezolva problema!
anonim_4396 întreabă: