| iluvcats1 a întrebat:

Salut
Sa incep direct, prin vara m-am cunoscut pe internet cu o fata cuminte, mai "inchisa in ea", fara prea multi prieteni.Am inceput sa vorbim tot mai mult si sa devenim foarte apropiati.Totul a fost super pana cand n-am mai reusit sa dau de aceasta.
Recent, am început să vorbim iar, n am mai intrebat-o nimic despre ce s-a intamplat in trecut. chiar credeam ca o sa devenim mai mult decât prieteni sau totusi doar sa ne intalnim si face2face.Peste noapte, a inceput sa devina seaca, apoi sa nu mi mai dea niciun mesaj.Chiar nu stiu de ce a facut asta, e o persoana super si singura fata pentru care chiar am simtit ceva.

Credeti ca totul a fost o pierdere de timp? Mai are rost sa incerc sa iau iar legatura cu ea? De ce tot face chestiile astea? Ce aș putea face?

6 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Din moment ce este inchisa in ea, ar fi trebuit sa te aștepți la aceste lucruri. Nu are rost sa mai,, tragi" de ea. Unii oameni nu vor sa lupți pentru ei. Găsește pe cineva unde totul vine natural, unde nu trebuie sa fii singurul care se zbate iar celuilalt sa nu ii pese.

Răspuns utilizator avertizat
| untu a răspuns:

Inseamna ca poate are probleme! De unde ai gasit-o pe fata asta cuminte?

| iluvcats1 explică (pentru untu):

Am gasit-o cam ciudat, in comentarii la un streamer american pe twitch

| Nirvanaaa a răspuns:

E o pierdere de timp. Nu știe ce vrea, e imatura din punct de vedere emoțional.
Eu zic s-o lași baltă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De aia nu încerc să-mi fac amiciții și mai ales relații în mediul online.
Nu știi peste ce dezaxați (sau dezaxate) poți să dai. Clișeic dar adevărat.

Poate e instabilă psihic sau emoțional, poate se plictisește repede, poate s-a "dat" altul la ea și a inceput să-l placă pe el, poate nu te consideră compatibil cu ea, poate alte cauze.