| calinutzze a întrebat:

Salut.Sant casatorit de 10 ani am doi baieti unul de 5 ani iar mezinul are 2 anisori. Vreau sa ma edific in legatura cu comportamentul sotiei mele.
Pe scurt o descriere sumara; face tot ce trebuie sa faca o jumatate dintr-un intreg, calca, spala, lucreaza, are grija de cei micii, aproape tot...si aici vine intrebarea mea.
Pe MOA adica pe mine ma cam paseaza nu mai avem viata intima ma amana ne mai certam, ne impacam...
Dar ce am observat ca are un comportament ciudat nu vb, numai la obiect se culca devreme ce mai nu mai stie ca mai are anca un baiat mai mare in casa adica eu.
Vreu si eu un raspuns un sfat, o parere... Ma inseala? Sau mintea mea a luat-o razna?

37 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca te

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma numesc corina si asa am patit si eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai vrea tu sa te insele? e doar scuza din capul tau ca nu vrei s-o ajuti sa-i iei din coverzile zilnice.ehei...ajut-o si tu putin zilnic si sa vezi ce minuni se vor intimpla in patul tau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ancearca sa o ajuti la treaba ca sa ai ramana timp si pentru. tine

| Ciuƒix a răspuns:

Poate are doar o pasa proasta.

| ang3l a răspuns:

Esti la fel de tandru cu ea ca acum cativa ani... o alinti, o mangai sa i dai de anteles si sa i spui chiar ca e frumoasa, ca o iubesti la fel de mult ca anainte, sau astepti ca dupa o zi de munca an casa si 2 copii sa faca tot ea primul pas spre tine,,,, nu te anseala, e doar foarte obosita, asteapta un pic mai multa atentie din partea ta, ancearca sa o recuceresti, fa i mici surprize, da timpul anapoi cu 10 ani, comporta te la fel ca atunci, ai sa vezi ca se schimba situatia, succes

| calinutzze explică:

Ok.Multumesc pentru sfaturi.
Dar totusi pentru linistea tuturora... Ce parere aveti despre o femeie care o duci dimineata de dimineata la servici cu masina femeia fiind sotia mea asta ca o paranteza si nu scoate o vorba dulce, numai sarcini, azi trebuie sa platesti ups, a vezi ca uitam si caminul, curentul, gazul. Nu ca mar deranja dar pe langa sarcini mai trebuie cubuletul de zahar.care nu mai vine.sta cu privirea fixa se uita pe geamul masini parca se gandeste la ceva parca imi ascunde ceva. O intreb ca ce e cu atitudinea asta distanta rece, binenteles ma bagan ceata cu raspunsuri scurte de genu nimic dar cum vrei sa fiu dar ce vrei sa fac nu pot sa zambesc tot timpul. Ok pana aici ai zice ca are un anceput de zi mai prost, dar azi asa maine asa ce sa mai cred, cum so mai iau ce sa i mai spun cum sa o abordez ca doar sunt cu ea de 10 ani nu sunt de 5 luni.
E in zodia fecioara

Un sfat o parere o recomandare.