| calinutzze a întrebat:

Salut.Sant casatorit de 10 ani am doi baieti unul de 5 ani iar mezinul are 2 anisori. Vreau sa ma edific in legatura cu comportamentul sotiei mele.
Pe scurt o descriere sumara; face tot ce trebuie sa faca o jumatate dintr-un intreg, calca, spala, lucreaza, are grija de cei micii, aproape tot...si aici vine intrebarea mea.
Pe MOA adica pe mine ma cam paseaza nu mai avem viata intima ma amana ne mai certam, ne impacam...
Dar ce am observat ca are un comportament ciudat nu vb, numai la obiect se culca devreme ce mai nu mai stie ca mai are anca un baiat mai mare in casa adica eu.
Vreu si eu un raspuns un sfat, o parere... Ma inseala? Sau mintea mea a luat-o razna?

37 răspunsuri:
| eveline_9271 a răspuns:

Poate este prea obosita si stresata si nu este in apele ei. Incearca sa discuti cu ea despre gandurile tale si sa nu tragi concluzii de unul singur.

| andreivmarin a răspuns:

Daca nu te inseala atunci se pregateste sa o faca.
In momentul in care refuza contactul cu tine mai mult ca sigur ceva ai facut, sau trebuia sa faci.
Vorbeste cu ea si vezi de ce ati ajuns asa, insa nu te comporta ca si cum ai banui ceva.
Ascult-o si vezi care e buba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca te

| Zenithf a răspuns:

Lucrul in domeniul ei este stresant, o greseala poate costa mult, chiar si relatia cu clientul (firma) caruia ii face contabilitatea. Este un servici cu multe suisuri si coborasuri (in program), toti vin la sfarsitul lunii si stresul care se aduna este considerabil.
Ai grija si tu de programul ei, vezi cand este mai solicitata ajut-o mai mult la treburile ei din casa, eventual faci tu mancare atunci sau bagi tu hainele in masina de spalat.
Iar cand programul ei este mai relaxat, vine momentul "atacului", mai scoate-o ca si pe vremuri in oras, sau iesiti la iarba verde, trezeste-i amintirile de odinioara. Sper ca sfatul meu sa te ajute.
Domnul fie cu voi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma numesc corina si asa am patit si eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai vrea tu sa te insele? e doar scuza din capul tau ca nu vrei s-o ajuti sa-i iei din coverzile zilnice.ehei...ajut-o si tu putin zilnic si sa vezi ce minuni se vor intimpla in patul tau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ancearca sa o ajuti la treaba ca sa ai ramana timp si pentru. tine