anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut sau buna! Am 13 ani și am mai fost la box. Nu am mai făcut box de aproximativ 1 luna pentru că domnul antrenor a vrut să mă ia in cantonament și mama nu a fost de acord. Acum nu știu ce să fac că să o conving. Apropo, va rog sa va abțineți cei care credeți că acest sport este numai pentru vagabonzi! Îmi dau seama la ce riscuri mă expun dar am mai luat și pumni in fata.
(Știu experiență, la asta mă refer) Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| AlexBombaRusa a răspuns:

Ar trebui sa-i spui maica-tii ca iti place asta si sa te lase sa faci ce iti place, si fa tot ce poti sa o convingi pentru ca atunci cand o sa ajungi pe la 30-40 de ani o sa regreti si o sa incepi sa o urasti din cauza ca ti-a interzis sa faci ce vrei. Poti sa spui fix ce am scris eu:mama lasa-ma sa fac ce-mi place pentru ca daca nu-mi indeplinesc visul risti sa incep sa te urasc pentru ca mi-ai refuzat fericirea.Eu te inteleg prin ce treci toti am avut un lucru pe care am vrut sa-l facem da am avut parinti inapoiati care s-au gandit sa nu cheltuie bani si au bagat gandirea aia romaneasca "du-te la scoala sa inveti lasa prostiile'' ei zic asa pentru ca nu-i intereseaza pe ei sa devi cineva important pe ei ii intereseaza sa stie ca nu o sa mori de foame, ei vor sa fi un om normal.Cam asta e diferenta intre Romania si alte tari, in alte tari daca zici ca vrei sa faci ceva pai te ajuta nu te critica.

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Avocatul a răspuns:

Esti copil inca nu stii prea multe lasate de box nu e de tine