| Ofataanumexdxdxd a întrebat:

Salut,scuzati categoria..am 12 si
NU MAI SUPORT!
Toti isi bat joc de mine,ma fac urata,ma fac enervanta
nu am prieteni
M-AM SATURAT! Mereu imi vine sa urlu, sa plang si ma gandesc
daca mai are rost sa traiesc.

19 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Urata sau normala cum esti te poti bucura de viata, trebuie doar sa fi optimista.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut

La aceasta varsta majoritatea tinerilor intampina dificultati care apoi se aplaneaza cu trecerea timpului.

Iti recomand acest articol care contine sugestii utile pe aceasta tema: http://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp-m/1102008111

Succes!

| unprietenaproape a răspuns:

De ce li se pare lor ca tu esti enervanta? II deranjeaza simpla ta prezenta sau comportamentul tau. de ce crezi ca toti cei din jurul tau te trateaza astfel, inclusiv bunicii tai, ceea ce pare putin iesit din comun. Nu e nimic gresit in atitudinea ta?

| JohnnyWylde a răspuns:

Rise Against - Make It Stop (September's Children)

| Anca2999 a răspuns:

Hei, ce atata nebunie. Esti o fetita, ai doar 12 ani, la 12 ani nu intra iubitii in calcul. In loc sa te bucuri de cei 12 ani, tu vrei prieteni? Gaseste-ti un hobby, devino cea mai buna, uimeste-i pe toti si inchide-le gura cu asta happy!

| Ofataanumexdxdxd explică (pentru Anca2999):

Nu ma refeream la iubiti laughing

| Anca2999 a răspuns (pentru Ofataanumexdxdxd):

Hei laughing iti spun de acum sa stii, imediat vine si perioada asta in care o sa te gandesti si la asta. laughing) Comunica si cu altii, iesi prin parcuri, delecteaza-te arata-le ca nu te intereseaza parerile lor! Pari chiar ok, Ai ochii verzi si esti astena ca si mine laughing) Stai linistita!

Răspuns utilizator avertizat
| NgrMdx a răspuns:

Heii :3
Nu te ingrijora de cum te fac altii, nu trebuie sa te gandesti la lucruri negre.
Incearca sa te bagi in vorba cu ei, sa ii ajuti daca nu se descurca, fii draguta si zambeste mereu happy. Viata e prea scurta pentru astfel de ganduri, prietenii vin si pleaca..deci asteapta momentul potrivit.Bafta!

| paulmicutz a răspuns:

Apuca-te de un sport si iti poti face prieteni acolo.

| AnotherNimrod a răspuns:

Stiu cum e, mereu ma gandesc daca are rost sa mai traiesc, dar totusi sunt inca aici.Nu-ti spun "Nu mai fi suparata ca ai doar 12 ani si ar trebui sa te bucuri de viata!".De ce? Fiindca si eu am 12 ani si stiu cum e, stiu ca nu poti trece usor peste unele lucruri indiferent de varsta! Acum, incearca sa intelegi de ce toti se comporta asa.Ai facut ceva rau? Esti neindemanatica? Nu vreau sa te acuz de ceva, vreau sa te ajut. Daca toti continua sa se comporte asa cu tine si nu doresc sa te asculte poate ar trebui sa "strigi".E timpul sa "pui piciorul in prag" si sa spui "Destul! Care e problema voastra?!"! Nu uita insa ca la varsta asta copiii au tendinta de a-si bate joc in continuu de alti copii!

| GoodDay9 a răspuns:

Buna,imi amintesti de mine,parca era ieri, si eu am fost asa ca tine in timpul scolii, batjocorit, luat in bataie de joc, dar mi-am vazut de drum cum se zice si am trecut mai departe.Niciodata nu mi-am pus mintea cu ei,si stii care e chestia, sunt unii care poti sa le intorci jignirea, si ei nu se simt si parca devin mai rai, fac tot ce tin de ei sa te vada la pamant.e nasol sa supravietuiesti printre aceste genuri de persoane, daca esti o persoana buna...

| ionandreea97 a răspuns:

Normal ca mai are rost sa traiesti! Crezi ca daca s-au gasit 3 ciudati sa se ia de tine asa ca le-a picat lor crezi ca e un capat de lume? Varul meu avea la scoala o problema de genul asta cu doi baieti care nu-l lasau deloc in pace+restul clasei care mereu se luau dupa aia 2. Radeau de el din cauza ca era mai plinut si vedeau ca se enerveaza daca ii fac asa. Insa sa stii ca pana la urma, din cauza asta, s-a schimbat complet, insa in bine. A devenit mai calm, are mai multa rabdare, abordeaza altfel problemele si, cel mai important, a slabit 20 kg. Practic s-a transformat dintr-un pusti dolofan si nervos intr-un om cu o viziune total diferita asupra vietii, mult mai responsabil si care analizeaza orice decizie ia, si care a devenit mult mai atent la sanatatea lui. Trebuie sa inveti sa te pretuiesti pe tine, apuca-te de sport(e o metoda foarte buna sa te descarci). Nu mai vorbi cu absolut nicio persoana care te jigneste pentru o perioada si nu-i baga absolut de loc in seama. La inceput o sa se bage ei singuri dar pe urma, daca nu le dai motive sa rada, o sa fie ok + ca nu esti baiat ca totul sa degenereze in ceva mult mai grav(cum se intampla cu varul meu cand era a 6-a, a 7-a).Fa acum mici schimbari in viata ta si ai sa vezi ca nu o sa-ti para rau. Numai bine!

| florymee12 a răspuns:

Pai. ai putea sa incerci sa te transferi din scoala aia. sau sa-ti faci schimbari. un look nou, sa mai slabesti daca esti mai plinuta. incerca sa le faci pe plac. sau fa-ti o prietena buna, e foarte bine sa ai pe cineva aliat. dar cel mai bine ar fi sa te transferi. asa vei avea un nou inceput.winking
sper ca te=am ajutat. funda?

| Ofataanumexdxdxd explică (pentru florymee12):

Eu ma consider frumoasa, adica, am ochii verzi parul saten si lung, tenul nici prea deschis, nici prea inchis..gene lungi, gura nici prea mare nici prea mica ..nu sunt plinuta, sunt chiar potrivita

| natsuo a răspuns:

Uite ce e... poti sa fi foarte suparata sau sa cazi intr-o depresie, dar niciodata sa nu-ti creezi ganduri ca "nu mai are rost sa traiesc".
Daca esti tare si nu pleci urechea la tot ce spun indivizii din jurul tau vei vedea ca in timp se va schimba totul.
Mai e o posibilitate ca sa-i faci pe cei din jur sa te placa(cu mine a amers).Dar trebuie sa fii precauta si consecventa.Te-ai gandit vreodata sa le intri in gratii celorlalti? Incearca sa le faci pe plac. Poate asa o sa te accepte daca ei sunt atat de fraieri incat sa nu te accepte asa cum esti, pentru ca sunt sigura ca nu esti o persoana de care sa te feresti.Dar gandeste-te daca nu cumva e de schimbat ceva si la tine.Acorda-ti putin timp in care sa reflectezi la asta. Oricum, eu sunt aici mai tot timpul. Poti vorbi cu mine oricand, daca vrei si te voi ajuta cum pot.Te inteleg pentru ca si eu am trecut prin asta, asa ca putem fi prietenebig grin

| Vyper12 a răspuns:

"Dacă mai are rost să trăiesc", nu te rezuma la această chestie, dacă ei îşi bat joc, te jignesc, nu înseamnă că trebuie să renunţi la viaţa.Prietenii nu înseamnă totul.Ai o familie, cei care te iubesc foarte mult.

| Ofataanumexdxdxd explică (pentru Vyper12):

Asa crezi tu, eu stau cu bunicii, parintii mei nu stau cu mine. Iar bunicii mereu isi bat si ei joc de mine straight face

| BhaiathuAcela a răspuns:

Du-te la plastician si machiazate