Poate totusi nu vrea sa o ia de nevasta. cand ajungi la iubita cu un inel si culmea face 18 ani deja te-ai legat la cap fara sa te doara daca vrei bijuterie ia un lant sau o bratara de argint sau ai putea sa faci ceva mai simbolic sa cauti o bucata de scoarta de copac (incearca sa gasesti curbata cand spargi tu sau vecinu lemne pentru la iarna)cand sparge un trunchi in 2 incearca sa iei scoarta de la o jumatate iar in interior poti lipi o poza cu voi 2 ar fi o rama de efect si cu siguranta ar tine minte
Un colier de aur sau argint cu un simbol: fluturas, inimioara, etc. ceva finut si mai de fetite
O carte, un parfum, un colier, o jucarie de plus, un disc cu muzica romantica, un tricou imprimat cu o poza cu voi 2, o cana cu imagina voastra imprimata, sau o perna cu imaginea voastra, sau cu ceva dragut
Nu trebuie sa iei ceva exagerat de scump sau mai stiu eu ce, important este sa o surprinzi intr-un mod cat mai placut. Ai putea opta pentru un inel de argint de exemplu.
Un inel,o brățară, un parfum, un lanț.Dar cel mai bine cumpără-i o brățară de argint sau de aur.
Succes!
Nu prea ma pricep la cadouri.De majoratul meu iubitul meu mi-a luat un inel de aur.
Pff.cam multe inele coliere si bratari, asta imi trecea si mie prin cap, dar eu nu vreau asta, vreau sa fie altceva...ma intelegeti?