anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Seara Buna! Ce părere aveți despre oamenii care dau iubirea sincera pe bani?! Adică oamenii pe care îi poti cumpara?

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Aici depinde si de educatie si modul de trai.
Sunt foarte multi oameni si mai ales femei ce nu au primit o educatie cum trebuie de acasa, sau ce au avut lipsuri majore financiare si atunci aleg partea sigura, adica bani.Nu este demn fata de tine insuti sa faci asta dar se mai intampla.Cand ai avut o viata plina de lipsuri sau de esecuri sentimentale te gandesti macar sa traiesti bine (financiar).
Nu este corect si nici demn dar nu poti sa stopezi asta pentru ca tine de mentalitatea fiecaruia.Din perspectiva mea viata si iubirea nu o poti cumpara cu bani. Daca ajungi sa te vinzi ca si o bucata de carne ineamna ca nu ai stima de sine, sau cel putin nu sti cum sa te respecti.

| anonim_4396 explică (pentru Freya1):

Ai cele mai bune si realiste raspunsuri dar in acelasi timp putin visatoare dar multe respecte pentru raspunsul care i l-ai oferit,din pacate nu prea mai exista sentimente in lumea asta, si multe persoane sunt "impinse" sa faca acele greseli "are bani multi nu mai trebuie sa muncesc, am tot ce imi trebuie, ce mai conteaza ce simt" uita sa se mai respecte pe ele insasi, asta toate din cauza lumii in care traim.

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ei o sa fie nefericiti, ori sunt oameni care pur si simplu nu simt iubire in general si atunci prefera macar sa fie multumiti material.

| RAY a răspuns:

Fiecare face ce vrea cu viata lui

| Holiday a răspuns:

Toata lumea are un pret.

| siriusblack98 a răspuns:

Ca nu are sens sa iti pierzi vremea in preajma lor si nici sa suferi de pierderea acestora de langa tine.Sunt toxici.Nu ai ce invata de la ei.Sa alegi calea cea mai usoara asa cum fac ei inseamna ca nu te duce capul la mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Toți oamenii pot fi cumpărați, pentru prețul potrivit și nu e vorba numai de bani.

| Claudidi95 a răspuns:

Cine se aseamănă se aduna. Pițipoance și sponsori, sau femei întreținute de moși. Fiecare alege viața cum o trăiește. Unele unii aleg banii. se potrivesc cu cei care caută același lucru.