Stiu prin ce treci si eu am avut cosmaruri cu bunicii dar am incepuut sa merg la biserica si nu mai am.Ma duc cam de o luna si am 2 bratari de la biserica cu care dorm seara la mana...E foarte bine sa mergi mai ales ca suntem in postul craciunului.N ai nevoie de nici o consiliere psihologica. Asa ti se intampla dupa moartea unei persoane dragi pe care ai iubito mult si ai tint la ea e normal sa ai cosmaruri. Mergi la biserica si n vei mai avea stai si asculta slujba pana la capat si roaga-te pentru tine pentru familia ta si pentru bunica ta... O sa iti fie mai bine iti garantez.
Baftaa in continuare
funditaaa?
Buna.E normal sa ai vise din astea pentru ca te gandesti foarte mult la bunca ta.Chiar imi pare rau ca ti-a murit stiu cum e si mie mi-a murit o bunica. Poate ai visezi aceste vise deoarece te gandesti si cum ar fi daca s-ar putea reintoarce.
Buna eu cred ca si bunica ta se gandeste la tine si ii e dor de tine la fel de mult, nu ai nevoiede consiliere psihologica pentru cq e foarte normal sa o visezi pentru ca tu vrei sa o visezi dar incearca sa iti aduci aminte de momentele frumoase petrecute cu ea si ai sa vezi ca nu o vei mai visa asa
Ce ar fi sa iti faci un cont, ori sa imi lias idd-ul tau? te voi lamuri eu daca totul e adevarat, ok?