Din ce ai spus tu, pare ca ai multe probleme.
Ei bine, ma voi axa aici pe ceea ce mi-a atras mie atentia din intrebarea ta.
In primul si primul rand, esti pesimist, gandesti negativ si in felul acesta atragi chestii negative in viata ta.
Incearca sa schimbi asta.
Incearca sa-ti spui ca esti ok asa cum esti si ca viata ta nu se invarte in jurul femeilor.
In momentul de fata esti putin disperat, poate e intemeiat, insa, genul asta de a fii, nu te ajuta, mai mult iti impune obstacole, te face sa fii paranoic, sa fii pripit, si astfel iti scapa diferite oportunitati.
Cam asta am avut de precizat in legatura cu tine si latura ta negativa.
Acum, ceea ce mi-a sarit in ochii, a fost dezamagirea ta pe care ai avut-o cand ai dat de acele doua tipe.
Bine, inteleg ca esti dezamagit, si ca, cauti o relatie, si poate din acest motiv vrei ca ea sa fie perfecta, sau cel putin decenta.
Insa, chiar si asa, trebuia sa profiti de oportunitate si sa te bucuri de compania celor doua, bine, mai mult sa te bucuri de discutiile pe care le-ai purtat cu cele doua.
Din ce ai spus, mi-ai dat de inteles ca le-ai cam evitat, intr-un fel, te inteleg daca nu te-ai simtit atrase de ele, dar, pe de alta parte, puteai profita de ocazie, si de timpul petrecut in apropierea lor cat sa acumulezi putina incredere in tine, sa experimentezi, sa flirtezi cu ele.
Daca vrei sa ai succes, trebuie sa vorbesti atat cu tipele care nu te plac, cat si cu tipele care te plac in aceeasi maniera.
Nu stiu la tine, insa eu cand vorbesc cu o tipa pe care nu o plac, ajung sa observ ca incepe ea sa ma placa, oare de ce?
In principal pentru ca nu ne asociem cu persoana respectiva, pur si simplu suntem noi, nu incercam sa-i facem pe plac, ea observa asta.
Ce se intampla daca observa asta, pai, ei bine, in general fetele au d-aface doar cu tipi care sunt atrasi de ele, ei bine, acei tipi, actioneaza "gresit" desi poate parea normal, e gresit.
Pur si simplu le privilegiaza prin vorbe prin comportament, altfel spus au in interactiune cu acestea o atitudine diferita decat ar avea cu o tipa pe care nu o plac.
Ei bine, fetele observa oarecum asta, bine, e posibil sa mint, poate nu observa, insa fetele adora sa fie contrazise, faptul ca tu le poti contrazice le straneste. Si pe buna dreptate, intr-o lume in care toti se comporta la fel, apare cineva diferit, chiar si intr-un mod negativ, se diferentiaza de ceilalti, ele observa asta, intervine curiozitatea, si prin urmale, ele il trateaza privilegiat fata de ceilalti.
Asa, m-am abatut putin de la subiect, sper ca nu a fost inzadar.
Revenind, considerand ca ai inteles ceea ce am zis mai sus, trec mai departe.
Ai spus ceva interesant, si anume, ca una din ele suferea dupa fosta relatie.
Ei bine, aici exista doua posibilitati.
Fie sufera cu adevarat.
Fie a spus asta sa te evite.
Care crezi tu ca e varianta corecta?
Daca suferea atat de tare, statea acasa, dar nu e acasa.
Ce inseamna asta? Inseamna ca e totusi dispusa sa cunoasca persoane noi.
Bine...
Tu ai fost o persoana noua, de ce nu s-a oferit interesata de tine...
Aici exista doua variante, fie dupa cum am zis mai sus, ai parut disperat dupa o relatie, te-ai pripit, iar ea te-a evitat din cauza asta.
Fie a fost interesata de tine, si a incercat sa te testeze, sa-ti puna pierdici astfel incat sa vada ce fel de barbat esti, daca te dai usor batut, daca esti insistent, daca esti amabil si intelegator.
Ei bine, tu cred ca ai fost in prima categorie, cei care se dau usor batuti.
Eu unul dupa ce as fi auzit ca sufera, cel mai probabil as fi spus ceva de genu "Ghinion, ai norocul de a ma avea alaturi, dar nu poti profita de oportunitate datorita trecutului, trist"
Asta ar intra la categoria insistent, dar care renunta.
Poate pare in multe feluri acest text, penibil, extrem de narcisist, de lipsit de inima, dar mai departe de asta, exprima o mare incredere de sine, si, mai mult de atat, esti un tip care nu sufera dupa pierdere, ba din contra, ea care tocmai te-a pus la distanta pe tine, intorci situatia in asa fel incat ea e persoana care are de pierdut, si crede-ma, daca femeilor nu le place ceva, ei bine, nu le place sa piarda.
Si totodata, prin genul asta de raspuns, te arati totusi dispus sa o cunosti, dar nu esti dispus sa o astepti.
Eventual, poti adauga o replica gen"Stii, dupa ce-ti trece deceptia, poti sa-i ceri numarul meu lui Radu si sa ma cauti, imi esti simpatica, poate-ti mai dau o sansa".
Din nou, niste vorbe ce denota o incredere de sine, si, din nou faptul ca tu ii faci ei un serviciu avand d-aface cu ea.
Si celelalte doua categorii, insistent, si cel amabil/intelegator.
Ei bine, acestea, sunt oarecum diferite fata de exemplul pe care l-am dat eu mai sus, e genul ala in care tu pui botul la povestea ei cusuta cu ata alba, si pierzi din start find mai mult un prieten decat un iubit.
Acestea cel mai adesea vin oarecum la pachet, majoritatea cand aud o replica de acest gen, se transforma in eroi in incercarea dea a o cucerii, intentie nobila, dar cel mai adesea, esec garantat.
Nu un barbat trebuie sa impace o femeie dupa o despartire, ci prietenele ei, de asta are prietene.
Insa multi barbati nu stiu asta, incearca sa fie intelegatori cu ea, sa o astepte, sa o consoleze, sa-i promita ca el e diferit, si asa mai departe, un fel de vrajeala extrem de proasta, care duce intr-un singur punct, in punctul ala in care atractia scade, si esti considerat mai mult un prieten decat un partener.
Cam asta a fost tot ce am avut de spus, sper ca mi-ai inteles punctul de vedere si sper ca nu am omis nimic esential.
Nu mai cauta,adica nu insista sa cauti,atunci cand cauti ai in minte un tipar anume,esti intr'un mod automat de aia nu vezi si femeile bune.
Lasa lucrurile sa vina singure,dar nu sta inchis in casa,iesi cu prieteni,cu amici,nu neaparat sa cauti femei.
Stand in casa nu vine nici una sa te scoata afara. Iara cand iesi,cum am fost cazul de anul nou,e ok,nu ai iesit sa iti gasesti nevasta dar de fapt tu cu gandul ala ai iesit, cum am spus nu mai fa presiuni, nu mai insista in mintea ta cand iesi undeva asta sa ai in minte.
Iesi asa sa te relaxezi, la o bere, la un pahar de mai stiu eu, la o vorba ceva.La anul nou tu ai vrut neaparat sa agati una,nu trebuie sa spui gata merg si eu cu voi, suntem mai multi, discutam, vorbim, bem ceva, ne simtim bine etc.
Apoi daca este sa apara va apare nu-ti fa tu griji.Sa iti spun ceva.Nu insista,nu incerca la femei care te atrag, dar pe care tu nu le atragi ok?
Nu ai sanse, normal ca unui barbat ii plac femeile stiu si eu stilate etc, dar femeia aia daca nu-ti arata ca este si ea atrasa de tine las-o asa, aia va cauta un barbat ca si tine sa o atraga
Deci aia e tot cand vei observa la o femeie ca o atragi atunci intri in vorba cu ea sau, vorbesti mai multe decat amical.Nu are rost sa incerci sa castigi femei sau sa incerci la femei pe care nu le atragi.
Spui ca una din tipe era grasa,aia poate voia ceva cu tine,doar ca tu nu voiai,dar nu e nimic,ati iesit ai fost intre ceva persoane,ati comunicat,v-ati simti bine,nu vad de ce sa spui ca a fost o seara naspa.
Daca spui asta,inseamna ca tu de asta te-ai dus,ai plecat cu asta in minte gata in seara asta ma insor
Nu mai cauta,iesi cu barbati,femei,discuta,o sa apara una care sa iti placa si careia si ei sa-i placa de tine.
Mareste zona de iesire, sau mareste zona de interes, nu te mai uita sa fie stialata, sa aiba studii superioare si alte chestii de genul asta.
Daca tu te uiti numai dupa astfel de femei, atunci cam greu. Daca o femeie are liceul cei? Sau nici liceu sa nu aibe, care ar fi problema?
Eu am avut o tipa odata doara 8 clase avea dar facea pe multe din astea fitoase figurante.
Vorba ta vremea trece, deci nu mai fi asa pretentios.Ori vrei sa arate bine, ori vrei sa fie stialata? Ambele sigur nu o sa gasesti o tipa sa le aibe, sau daca o fi alea stai linistit sunt deja luate de mult
Mai este faza, cu cat ai ceva ani la bord cu atat pretentiile cresc.Dar cati ani tu e ok, si fete de 20 de ani gasesti
Cred ca esti prea pretentios, eu asa cred.
Sunt si pretentios chiar daca asta ma face sa sufar, sunt si negativist. Uneori, ca in cazul acesta, probabil ma mai si sperii, ma gandesc la ceva rau.Anul trecut,ma i cunoscusem o fata. Spre servici,unde lucrez,mai iau cate un coleg la ocazie.Ea era,genul de fata careia ii place sa faca prin casa,sa gateasca,sa vrea o familie.Dar contrar tiparului ei, prietenul ei, este foarte dezorganizat, cateodata lipsea de la servici, fumeaza iarba...imi tot povestea, se certau se impacau.Problema este ca as fi putut sa incerc ceva, dar prietenul ei lucreaza la aceeasi firma, pe un alt schimb, el dimineata, noi lucram dupa amiaza.Am spus ca nu vreau sa ma implic in asa ceva, iar dupa o vreme s-au impacat iar, apoi iar s-au certat.Mi-ai scris pe whatsapp, urari de Craciun, i-am raspuns dar nimic.Nu vreau genul asta, sa imi fac alte probleme.Multumesc pentru mesaj.
Man daca iti place de fata asta e viata,ce probleme,sentimentele,scula nu tin cont de probleme
Din ce povestesti tu fata te place,ba chiar iti da memsaje,ce vrei acum sa vina sa te bage sin pat? deci cand o femeie iti scrie una alta,bine ca nici nu stiu in ce realtii sunteti,adica daca pana acum tia mai dat mesaje de genul ala.
Dar tu cand vorbesti cu ea ar fi trebuie sa simti, nu stiu sa iti dai seama daca ea te place, daca ea se uita la tine si in alt fel, intelegi tu.
Daca zici ca sau certat iar, pai saluto si tu, daca iti scrie raspundei.Nu ti-a raspuns zici? A vazut mesajele tale? Pe ce spui tu vezi cand celalalt citeste sau primeste mesajele.
Stai asa usor,nu te baga, asa cum ai spus tu, adica sa te bagi vizibil, ia-o usor, dar fate asa inteles, adica sai dai de inteles ca o placi.Sunt atatea moduri prin care poti arata asta.
Am patit si eu o chestie de genul asta cum spui tu,doar ca eu nu am avut timp,sau mai bine spus nu am fost mult timp linga tipa sa iasa mai multe.
Si crezi ca m-a interesat sau sa ma gandesc o sa fie probleme etc? Cand iti place de cineva, iti spun eu nu mai te gandesti tu la nimic.
Tu daca te gandesti, inseamna ca prea te uiti dupa absolut orice chestie ceea ce nu-i asa de bine.
Ai vazut, ala ce se duse la nunta, a facut sex cu mireasa, il intreba ala ba nu te gandeai ca aia se marita ca vine barbatusau etc.si ala zice pai te mai gandesti in momentu ala exact asa este, daca se intampla se intampla, nu este nimeni vinovat, nu te poti controla.
Te asigur ca daca vine tipa aia si te saruta nu o sa spui nu pun pariu pe ce vrei tu.
Deci eu asa zic tine aproape de tipa aia, daca stii ca te place, ori ca ai vazut tu ca tia aratat cat de cat lucru asta.