| Anonimul20000000 a întrebat:

Salut!
Simt ca iubita mea nu ma mai iubește, tot timpul când vreau sa o pup sau sa o iau în brate face figuri, de multe ori îmi da pupici cu porți unul la ceva timp.
Își pune prietenele pe primul loc, ma face sa plâng de multe ori.
Facem doar ce vrea ea, ce vreau eu niciodată nu am făcut, ii pasa doar de părerea ei, părerea mea în relația noastră nu contează și ma respinge foarte des.
Dacă ma supar si ii spun, îmi spune "nu îți convine, ești liber sa pleci"
Oare nu ma mai iubește sau ce?
Ce îmi recomandați sa fac?

6 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Relație toxică. fugi din ea!

| Kiran a răspuns:

Depinde ce varsta are, prin cate experiente de relatie a avut si cum ati ajuns impreuna pentru a intelege mai detaliat de ce are un comportament retras fata de tine.

Poate ai deranjat-o cu ceva in trecut, poate nu te-a placut de la inceput, dar de dragul unor perspective de atunci, a acceptat sa fiti impreuna desi nu simtea nimic, poate cu timpul a gasit altceva mai bun.

Nu poti face nimic deoarece ma gandesc ca, nu v-a conta daca incepi sa ii aduci cadouri, flori, iesiri doar voi 2, etc
Nu ii mai acorda o perioada atatea lucruri si nu fa gesturi ce pot agrava situatia, incearca sa cauti informatii de ce se comporta asa. Ar fi o varianta sa o intrebi direct, dar exista o mare probabilitate sa fenteze intrebarea si sa faca din asta un motiv de cearta.

| gabicoo a răspuns:

Te combini cu mă-sa și așa o faci geloasă.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

"Oare nu ma mai iubește sau ce?"
Irelevant. Dar evident ca nu te iubeste.

"Ce îmi recomandați sa fac?"
Ce vrei tu. Eu am fugit mereu de fazele astea. De preferat, cu una dintre prietenele ei. Nu o sa fiu catelus niciodata, DAR: sunt singur.
Catelusii nu sunt singuri, leprele raman cu ei, fac copii, le mananca linistea si mai ales banii.

Deci, tu faci ce vrei. Poti fi catelusul ei toata viata, chinuindu-te sa te accepte propria nevasta, sau poti fi dulau liber, ca mine.

Cale de mijloc nu exista sau nu am gasit, deocamdata. Femeile misto nu au nevoie de parteneri, se pare. Doar leprele astea sunt disponibile, iar eu unul nu vreau sa adopt asa ceva.

| BogdanTemisan22 a răspuns:

Fii barbat! Desparta-te de ea si invata sa te impui. Pe tine doar te foloseste si sigur mai are pe altcineva. Nu fi moale ca doar esti barbat. Si nu iti mai pierde timpul cu ea.

| Cipi1212 a răspuns:

Cum consideri tu.