| stefan97nic a întrebat:

Salut sincer imi place de o fata, dar nu stiu daca si ea ma place de vreo saptamana ma tot suna, vorbesc mult cu ea.Asta poate sa insemne ca si ea ma place?

15 răspunsuri:
| PatyKan a răspuns:

Daca te suna des asta poate fi un semn ca te place.
Depinde si despre ce vb.Tu invit-o la o plimbare si vezi cum reactioneaza. Daca accepta, incearca sa te apropii de ea. Cauta lucruri pe care le aveti in comun, fii amuzant, dar si serios cand e cazul... Si surprinde-o cu o floare sau ceva simbolic[daca e o fire romantica, va fi placut suprinsa]winking

| Luissa123 a răspuns:

Eu de ex. sa fiu in locul ei si sa nu-mi placa de tine nu te-as suna atat

| psiHopixia a răspuns:

Buna Stefan! Poate te place si ea sau vrea sa fiti amici foarte buni. Asta depinde de comportamentul ei cand e in preajma ta. Din ce ne'ai spus noi nu ne putem da seama de nimic.doar ca vorbiti la telefon! happy

| Ionela_6633 a răspuns:

Nu neaparat, poate doar crede ca esti de gajka si ai un suflet bun. Daca iti place mult si ai curaj sa o intrebi spune-i ca iti place de ea... Poate si ea te place daca nu are pe altcineva! ITi urez bafta cu fata!:*

| kattya96 a răspuns:

Ce urat din partea ta sa o lasi pe ea sa sune... saraca rolling on the floor.
Normal mai ca te place ca doar nu si-ar consuma minutele cu tine daca nu s-ar simti bine atunci cand vorbiti tongue
Lasa lucrurile sa mearga de la sine si nu grabi nimic. Incearca sa o cunosti mai bine si sa-ti dai seama de gesturile pe care le face, ca astfel sa vezi daca te place si vrea sa fiti impreuna.
Succes! happy

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

M-am saturat de intrebarile voastre...mai ales de acestea.deci,Stefan,daca tipa te place iti poti da seama mai simmplu fata in fata.depinde despre ce discutati si la telefon.in general fetele(din zilele noastre)nu suna baietii daca nu ii plac

| xxxdelyaxxx a răspuns:

Pai daca se uita la tine in ore poate fi un semn

daca te baga in seama si ii place sa vorbesca cu tine s-ar putea sa te placa

sti cum iti dai seama ca te place vorbeste pe mess cu cea mai buna prietena a ei si intreab-o asa din intmplare deschide un subiect interesant intre colegi si apoi intreb-o auzi dar X ma place?/

Fundita?smugsmug

| FetitzaDulce a răspuns:

Nu stiu, dar poate te suna ca amici...
Asta nu e chiar un motiv sa crezi ca te place. Oricum daca te va placea vei simti asta.winking
Bye:*

| viktorr1999 a răspuns:

Inseamna ca te considera un prieten bun
poti incerca s-o intrebi altfel nu afli(decat daca vreuna dintre prietenele ei bune e prietena buna si cu tine)

| Ssx a răspuns:

Poi depinde si de ce te tot suna poate ca ea te suna sa vorbeasca cu tine dar si eu sant in aceeasi situatie dar o fata ma suna non stop dar ori cum nu-mi place de ea si ii inchid sau nu ii raspund dar in fne daca ea te suna poate ca ii place de tine si incearca daca poti sa ii zici sa va vina cu tine pe afara si atuncia incearca sa o scoti la un suc la un restaurant asta sa o faci nu tot timpu mai rar dar de 3 ori pe saptamana sa o scoti unde vrei tu si pe urma incearca sa ii faci un cadou dar e mai bine sa o cunosti sa stii ce ii zici ca iti place de ea.

| maria_4358 a răspuns:

De ce ne intrebi pe noi ar trebui sa-i spui acelei fete ce simti pentru ea nu te gandi ca te iubeste sau nu gandeste-te la ce simti pentru ea spune-i.

| iulyk_7641 a răspuns:

Pai daca ea te cauta inseamna ca e ceva la mijloc...e interesata de tinewinking
succes

| Maryna_6473 a răspuns:

Da, poate sa insemne ca te place love struck si asta is super :X:X [ funditsSaa plS love struck ]

| Vladutz96 a răspuns:

Pai e foarte bine ca tineti legatura.Invit-o intr-o zi la un suc si intreab-o mai spre sfarsit asa. Funda?

| DarkonesVIP a răspuns:

Oarecum da...dar sa nu te supar poate insemna ca doar vrea sa vorbitiwinking dar recomandarea mea este sa ii zici in fata si sa vezi ce zice eawinking