Omule fetele pe internet vb din plictiseala sau la mișto cu tine,joaca teatru cu tine,multe au bărbat și copil chiar, e plin de cățeluși obsedați, te cred,te înțeleg perfect, nu lua în serios internetul, nu sunt real fete serioase dar pe net, fii realist, o sa ai parte de multe dezamăgiri, vei muri virgin și dezamăgit, cauta doar din orașul tău
Te intalnesti cu amandoua?
Ar fi bine sa te intalnesi doar cu ea.
Daca totusi vin amandoua, cumperi doar trei flori pentru fata cu care te intalnesti. Nu ai nimic de a face cu sora ei. Am zis trei flori deoarece este o prima intalnire: nu sunteti inca prieteni si nici iubiti sa-i cumperi un buchet mare de flori.
Si vei accepta ca sora ei sa stea cu voi la aceasta intalnire? Eu nu as accepta asa ceva.
Tu nu ai nimic de a face cu sora ei, nu o cunosti, deci nici obligatii nu ai.
Fa ce simți cu adevărat tu poți săi iei si ei ceva daca vrei sau nu tine de tine totul succes
Gestul frumos ar fi sa ii iei si surorii ei ceva, dar cum in ziua de azi multe lucruri se interpreteaza, poate sora ei va crede ca te dai la ea, sau prietena asta cu care te intalnesti va crede ca ii faci surorii ei ochi dulci, si sa bagi cumva raca intre ele. Ce as face eu: daca as fi in locul tau le-as lua la amandoua cate ceva, dar aici tu stii, cat de bine se inteleg, cat de geloase sunt, daca interpreteaza, daca sunt cu mintea deschisa.
Daca sti ca vine si sora ei ar fi indicat sa i iei si ei ceva, ceva dulce de preferat. Astfel faci o impresie buna. Daca prietena ta este o persoana matura si rationala v a considera gestul tau un act de amabilitate fata de sora ei, nimic mai mult. Succes!
Iti zic sincer si din proprie experienta cu oricine in viata nu doar cu fetele. Nu lua nimic. O sa te mute automat in friendzone de pe tronul imaginar pe care ea te-a ridicat. plus ca hai sa zicem ca o fi frumos in viziunea ta doar ca o sa para ciudat pentru sora ei gestul ( hmm, asta tine la mine sau la sora-mea Waaaaa, de ce, nici nu ne cunoastemWwtf, las ca ii zic eu sora mii ca asta e afemeiat din ala plus ca nici nu imi pare stapan pe sine din moment ce ne-a luat cadouri ) Tu ai tot ce iti trebuie sa va distrati Nu te lasa eclipsat in ochii iubitei tale cu daruri scumpe si nici ieftine. Daca te simti bine si esti natural ca si inainte cand ai vb cu ea atunci e splendid fiindca si ea se va simtii misto cu aura ta pentru care ea te-a ales inca de la bun inceput. Si e semn bun daca te prezinta sorasii inseamna ca are incredere sa te prezinte incet familiei sale.
De dat da bine, da nu se supara nimeni daca nu dai. Eu as da o ciocolata nu mai mult.
Da, dacă ai posibilitatea financiară. Asta nu înseamnă ca trebuie să îi iei și ei ceva ca prietenei tale, fiecare gest mic contează.
EllaLemonade întreabă:
Razvantra întreabă: