Despre ce investit vorbesti?
Ca nu trebuie sa cumperi sau sa platesti pe nimeni!
Nu stiu ce este in capusorul atu, dar o realtie cu o fata nu inseamna "investit" si nu-i o pierdere de vreme, mai ales daca esti un baiat normal, care are si nevoi fiziologice.
Asa spune si vulpea cand nu ajunge la struguri: ca-s acrii!
Iar tu faci cea mai proasta generalizare, denotand nu esti un incapabil sa agati o fata, de aceea consideri ca toate fetele sunt pe interes.
Banuiesc ca si maica-ta a fost pe interes daca l-a luat pe "bogatanul" de taica-tu, asa-i?
Cea mai mare greseala ar fi sa iti faci o relatie fortat de presiune sociala.
Buna.Parintii tai sunt din alt secol.Acum e cat se poate de normal sa iti gasesti partener si pana la 30 de ani sau chiar dupa. Investete timp si energie in tine, iar persoana potrivita o vei gasi dupa aceea.
Acuma și ai tai exagerează.La 20 de ani ar trebui sa fi la facultate, sa te axezi pe studii sau sa începi o cariera.Ca nu îți faci familie sa o tina ai tai, ai nevoie și tu de o stabilitate și independenta.Asa ca da, investește în tine, în viitorul tău și toate vin pe rand și la timpul lor.
Treaba e ca degeaba te vei feri de suferință și despărțire, ca astea oricum o sa le trăiești, toți le trăim indiferent ca din vina ta sau ei.
Iar dacă ii faci deja idei de genul "toate sunt pe interes" din start ai tu o problema prin care nu atragi fetele.
Normal că pe vremea aia la 20 de ani erai deja ca și trecut prin viață cu femeile și ori te însurai ori umblai cu multe femei până te însurai la 28 - 30 de ani.
Nu ar trebui sa te iei după ceea ce spun rudele tale, până la urma ei au crescut în alte vremuri, au altă mentalitate. Acum, vremurile s-au schimbat, la fel și mentalitatea multora. Acum nu mai e o prioritate să-ți faci familie, așadar, nu te lasă descurajat și influențat de ce cred ei.
Probabil sunt și fete pe interes cum sunt și băieții care își bat joc de cele care vor ceva serios, dar asta atragem noi ca să spun asa.
Și totuși cam devreme pentru a îți face o familie, mai ales ca poate ok te indragostesti de o fata, dar ea nu vrea totul grăbit sau nu vrea copii, ce faci?
Cred ca cel mai important lucru este sa îți trăiești viata asa cum îți dorești, pe vremea părințiilor, ok, asa era atunci.
Dar nu era nimeni fericit când se reproduceau asa cu cine nimereau ( ca totul era extrem de grabit) și mai apoi stătea toată lumea în relații toxice doar de gura lumii, ca erai extrem de judecat dacă " fata lu cutarica a divorțat de băiatul lui y, îți imaginezi ca nu era permisa asta", plus ca copii= părinții, cel mai probabil 100% au avut mii de traume și toxicități care s au răspândit și la noile generații.
Te sfătuiesc să încerci să ai o relație foarte bună cu tine, sa ai o cariera care sa îți placa, când o sa te pui pe primul loc și ești sigur pe tine, atunci cu siguranță poți începe să te gândești și la planul amoros, ca ai toată viata pentru asta și relatii( nu toate, dar majoritatea) sunt asa ca să fie.
În primul rând, nu ar trebui să îți judeci părinții, oricare ar fi mentalitatea lor.
Lăsând asta la o parte, părerea mea este că ești la o vârstă la care ar trebui să experimentezi cât de mult poți și nu să te gândești la ceva serios. Va veni vremea când vei găsi și persoana potrivită, dar asta vei simți singur, indiferent de vârstă.
Tuturor ne este teamă că am putea să ne îndrăgostim de persoana nepotrivită și că invetim timp și sentimente în cine nu trebuie. Asta nu ar trebui să te descurajeze. Ăsta este riscul. Nu ai de unde să știi până unde va duce relația. Ia-le ca pe niște lecții.
SamsungElectronics întreabă: