Buna bianca uite niste sfaturi cand o vezi pe holu skolii bag-o in seama zi buna eu ma numesc bianca pe tine? daca vezi ca iti raspunde la intrebare si iti vb frumos (zambind) inseamna ca e de gasca si vrea sa fiti pritene incearca sa comunici cu ea bagate cu ea in vb nu e nici o rusine ca vrei sa-ti faci priteni noi sper sa te ajute ce ti-am zis pup dollse:*:*:*:X:X:X fundita?
Pur si simplu. te duci la ea. o saluti. te prezinti. iar daca vrea sa vorbeasca cu tine va vorbii(daca e sociabila)... iar mai apoi. dupa ce veti mai vorbii ceva timp putetii devenii si prietene.sau chiar BFF(best friend forever)
Daca stai cu ea mult prim preajma sau este prietena prietenilor tai atunci faceti cunostinta apoi mai vorbiti alea alea... in fond o prietenie buna se leaga cel mai des din greseala
Te duci la ea, ii spui:"buna, eu sunt(numele tau)si sunt la clasa(clasa ta), tu cum te numesti? Si ce ora ai? La cat iesi? si etc.Succes!
Mergi la ea si o intebi:
:-Ce ora aveti? (ca si cand te-ar interesa ce ora are clasa ei)
Ea:-Mate. .
Tu:Wai ce aiurea...cu Popescu faceti?
Eaaaa, wai nu-l supoorrrt...
etc, si astfel veti lega o conversatie...mai incolo ii zici, ceva gen`:"Apopo, eu sunt Bianca"., iar ea:"Aaaa, eu X`una,`pare bine", "ok merg in clasa ca s-a sunat, mai vorbim, X`una, ceau!"
Multa bafta`!:*
anonim_4396 întreabă: