| hekkoz12345 a întrebat:

Salut, sunt Alex am 18 ani si mor de nervi, stau si ma gandesc la trecutul meu, prima mea prietena m-a lasat pentru altul de 22 de ani, a 2-a m-a lasat pentru un tovaras iar acum imi este frica sa mai intru in relatii serioase, eu cand ma pun cu cineva pun mult suflet si dragoste in acea relatie sperand la un viitor, nu am simtit pana acum nici un fel de iubire venind din partea partenerei, ma simt nesigur si foarte trist, nu sunt timid, stiu sa vorbesc, sa respect, sa glumesc cand e de glumit, dar de fiecare data cand ma intalnesc cu o fata am in cap ca o sa se repete istoria. Ma puteti ajuta? Oare voi gasi pe cineva care ma va iubii cu adevarat?

Răspuns Câştigător
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Nici nu e cazul sa te grabesti, ai destul timp.
Pana la 25-26 de ani distreaza-te cu ele si nimic mai mult.
Daca se nimereste una serioasa pentru care simti ceva si invers, gandeste-te mai bine ce faci.
Te-ai gandit ca poate tu i-ai dat motive fostei sa te lase pentru altul?
Majoritatea barbatilor tind mereu sa dea vina pe femei dar in 85% sau chiar mai mult e vina lor ca partenerele i lasa pentru altii!

| hekkoz12345 explică (pentru ROB3RT89):

E normal că am fost și eu vinovat dar nu cred că trebuia numai decât să fiu răsplătit cu trădare. E ok oricum. Mersi pentru răspuns.

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu te-ai gandit sa traiesti in singuratate si sa prinzi din cand in cand una la ocazie? Asa traiesc strainii raman fara copii si fara probleme materiale. Femeile nu sant bune de nimic si vei realiza asta la 26 asa cum mi-am dat seama la timp. Altfel ramaneam fara casa fara masa si eram in puscarie in ziua de azi daca faceam copil cu una

regis
| regis a răspuns:

Cand viata iti da lamai, fa o limonada...
Tu ai putea sa te faci peste.

| miolina a răspuns:

Sau ai putea sa te imprietenesti cu o fata mai in varsta, dar sa nu te gandesti la iubire, sex. Poate te va ajuta sa-ti gasesti prietena ideala. Sau sa te casatoresti cu fata respectiva. Tu hotarasti.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Eu nu am lasat niciodata 'neplatite' tradarile din dragoste, si nu am avut probleme dupa ele. Din contra, parca m-am simtit mult mai bine, dupa fiecare scandal din dragoste.
Deci, te sfatuiesc sa-i dai cu cracii in sus pe cei care ti-au halit gajicile, sau, sa le traumatizezi pe ele putin.

| hekkoz12345 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Te înțeleg perfect. Sunt la fel de răzbunător

| Freya1 a răspuns:

O sa gasesti sigur dar doar daca nu mai spui atata sunt trebuie sa ma accepti.
E clar ca daca ti s-a intamplat asta de 2 ori nu sunt doar ele de vina ai si tu problemele tale. Poate nu sti sa te comporti, poate nu ii acorzi suficienta atentie, poate nu prea pui pret pe tine, nu alegi o persoana dupa tine....nu mereu doar altul e de vina.E drept e gresit sa faci ce a facut ele dar uitate si la tine in curte.
Nu iti mai fie teama ca de ce te temi nu scapi.Cauta cand te linistesti o fata de teapa ta si cand e ce ceva mai serios mai vorbeste si tu cu ea sa afli daca nu ii convine ceva daca cumva e ceva care nu ii place la tine si ea la fel ca altfel la fel veti pati

| Holiday a răspuns:

Cel mai probabil peste 15 ani o sa-ti spui: bai ce norocos am fost ca n-am ramas cu una din ele.
Pe de o parte probabil ratai niste relatii frumoase, pe de alta parte posibil ca din "Zana Zanelor" cum o vezi acum sa ti se para "Muma Padurii" peste 15 ani.
Asa ca linisteste-te si experimenteaza mai relaxat in continuare cu urmatoarele.

| hekkoz12345 explică (pentru Holiday):

La vârsta aia vreau si o familie tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baga bine la cap ca oricare o sa plece de langã tine e inevitabil, nu are rost sa te indragostesti ce relatii vrei tu la varsta ta?
Poti sa cauti fete mai tinere cu 4-6 ani ca tine se poate sa Tina mai mult la tine fetele alea dar pana la urma si acelea o sa Sara de la unu la altul la un moment dat.

| TanteMarianne a răspuns:

Mai ai timp sa-ti gasesti aleasa.
fara frica, baga-te in relatii si nu pune suflet.
cand o sa o gasesti pe una care sa fie indragostita lulea de tine, atunci pune suflet.

| ShamelessQboy a răspuns:

Păi chiar asta este problema, ca te implici prea mult, dacă nu te-ai implica tu s-ar implica ea si rolurile s-ar inversa!
Cu cat te dăruiești mai usor, cu atât te lasa mai repede.

| hekkoz12345 explică (pentru ShamelessQboy):

Pff, nu mi se pare normal să îmi ascund sentimentele.